Nagyon kezdő vagyok a témában. :/ Mit javasoltok?
A BGF-re szeretnék majd jelentkezni jövőre. Eddig olvasottak és hallottak alapján a pénzügyre, bár eredetileg a marketingre gondoltam. Melyik lenne jobb választás, nehézség illetve későbbi elhelyezkedés szempontjából?
Aztán: nézegettem a bgf honlapját, és úgy van, hogy először a felsőfokú képzést, majd utána a mesterképzést kell elvégezni?
Gondolom önmagában a felsőfokú képzés nem sokat ér, utána a mesterképzés is kell.
Nektek milyen tapasztalatok vannak?
Előre is köszi. :)
Pénzügy inkább.
Először elvégzed az alapképzést (3,5 év), akkor kapsz egy rendes diplomát amivel már tudsz rendesen dolgozni.
Utána elvégezheted a mestert is (1,5) év.
A felsőfokú szakképzés teljesen más,ne keverjük ide,illetve ha erre gondoltál,akkor ott nincs mesterképzés.Ha főiskolai tanulmányokat szeretnél folytatni és diplomát szerezni,akkor úgy van a rendszer,ahogy az előző írta,de a mesterképzés nem 3, hanem 4 félév a pénzügy esetében (2 év).
A pénzügy nehezebb,de jobban el lehet vele helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!