Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon kezdő vagyok a témában....

Nagyon kezdő vagyok a témában. :/ Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

A BGF-re szeretnék majd jelentkezni jövőre. Eddig olvasottak és hallottak alapján a pénzügyre, bár eredetileg a marketingre gondoltam. Melyik lenne jobb választás, nehézség illetve későbbi elhelyezkedés szempontjából?

Aztán: nézegettem a bgf honlapját, és úgy van, hogy először a felsőfokú képzést, majd utána a mesterképzést kell elvégezni?

Gondolom önmagában a felsőfokú képzés nem sokat ér, utána a mesterképzés is kell.

Nektek milyen tapasztalatok vannak?

Előre is köszi. :)

2011. dec. 23. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Pénzügy inkább.

Először elvégzed az alapképzést (3,5 év), akkor kapsz egy rendes diplomát amivel már tudsz rendesen dolgozni.

Utána elvégezheted a mestert is (1,5) év.

2011. dec. 23. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:

A felsőfokú szakképzés teljesen más,ne keverjük ide,illetve ha erre gondoltál,akkor ott nincs mesterképzés.Ha főiskolai tanulmányokat szeretnél folytatni és diplomát szerezni,akkor úgy van a rendszer,ahogy az előző írta,de a mesterképzés nem 3, hanem 4 félév a pénzügy esetében (2 év).

A pénzügy nehezebb,de jobban el lehet vele helyezkedni.

2011. dec. 23. 13:31
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. dec. 23. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!