Ki szokta otthon megcsinálni szemöldökét?
Én mindig magamnak csinálom. Szépen formára szedem, befestem tartós szemöldökfestékkel, mivel szinte egyáltalán nincs színe a szemöldökömnek. Tart kb. másfél két hétig ezután. :D
A festék neve Profipil, én barnát szoktam venni, mivel szőke vagyok.
Ha kikopott már, akkor reggelente szemöldökcerka.
Magamnak szedem.
Szemöldökceruzával néha áthúzom, mert amúgy fekete a szemöldököm, de a széle nagyon vékony, és képtelen vagyok kivárni, hogy vastagabb legyen..
Kb 12 éves korom óta szedem, de eleinte persze nem "szakszerűen". kozmetikus magyarázta el, hogy mindig alulról kell szedni, és felfelé kell fésülni. 2-3 naponta igazítom, és halványbarna szemöldökceruzával átsatírozom.
23 L
én magamnak szedem csipesszel,aztán átfésülöm.Nagy ritkán ha úgy van kedvem akkor halványbarna cerkával áthúzom:D
14/L
10:01-es vok! A szemöldökfestéket parfümériában veszem. Venni kell hozzá egy 6-os oxit is. Két centis csíkot nyomsz a festékből és tejföl állagúra kevered a az oxival utána felkened. Nekem 8 perc alatt lesz szép színe, de ez változó. Ja fogpiszkálóval kenem fel!
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!