Ti hány évesen kezdtétek el magatokat 'sminkelni'?
Én 14 évesen kezdtem hébe-hóba szempilla spirált használni (szőke a szempillám), mg vettem pár smink cuccot, de nagyon ritkán festettem ki vele magam.
De igazából csak 18 felett. Gimiben még nem. Néha egy kis színtelen lakk, spirál. Nem is engedték nekünk.
Alapozót pedig csak az elmúlt 5-6 évben kezdtem el.
Inkább a szememet festettem csak mindig, esetleg rúzs, szájfény.
40/N
Én korrektort, szempillaspirált illetve szemöldökceruzát használok. (muszáj, mivel szőke a szemöldököm az (eredeti) sötétbarna hajamhoz) Ez az alap a hétköznapokon.
Alkalomkor: szemhéjtus, szempillaspirál, púder, korrektor, szemöldökceruza, ritkán egy leheletnyi pirosító(csak télen), és egy kis szájfény/rúzs.
15/L
Huu nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottátok a véleményeteket:) Ahogy olvastam a kommenteket éreszhető, hogy ezzel mindenki máshogy van:D Igazából még nem érzem azt, hogy szükségem van, szépnek tartom a bőröm. És ha 'sminkelném' is magam természetesen csak egy kevés szemcerúza vagy esetleg szempillaspirál de inkább a cerúza felé hajlok:) rúsz/széjfény, szmeöldök festés stb... eszembe se jutna ennyi idősen, mert én gáznak tartom, mert a korosztályomban is vannak olyanon akik úgy sminkelik magukat az iskolában mintha buliba lennének... A körmömet néha lakkozom, de iskolába nem nagyon szoktam.:)
Még egyszer köszönöm azoknak akik kommenteltek, és megfogadom a hasznos tanácsokat!:))
13 évesen halvány szemceruza,púder,korrektor
1t évesen már tus,szemhéjpúder,bármi Ügyesen sminkeltem már magam, nem csak magamraöntöttem egy vödör színt,hanem igényesen nem feltűnőre megcsináltam a szemem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!