Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti hány évesen kezdtétek el...

Ti hány évesen kezdtétek el magatokat 'sminkelni'?

Figyelt kérdés
Én 13 éves vagyok, 7. osztályos. Ezen szoktam gondolkozni, de igazából még nem érzem azt, hogy szükségem van rá. Én úgy gondoltam, hogy talán évvége fele kezdem el, de akkor is csak szemcerúza vagy szempillaspirál a legkevesebb mértékben. A véleményetekre vagyok kíváncsi:).

2012. okt. 27. 18:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 évesen kezdtem hébe-hóba szempilla spirált használni (szőke a szempillám), mg vettem pár smink cuccot, de nagyon ritkán festettem ki vele magam.

De igazából csak 18 felett. Gimiben még nem. Néha egy kis színtelen lakk, spirál. Nem is engedték nekünk.

Alapozót pedig csak az elmúlt 5-6 évben kezdtem el.

Inkább a szememet festettem csak mindig, esetleg rúzs, szájfény.

40/N

2012. okt. 28. 02:44
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
15 évesen húztam ki először a szemem ceruzával az évzáróra. Aztán utána hónapokig nem is. Majd 17 éves korom körülre eléggé pattanásos lett a bőröm, és akkor kezdtem el alapozózni magam. Most 21 vagyok, de nagyon keveset sminkelek. Korrektort szoktam feltenni, ha néhol hibás a bőröm, meg megigazítom a szemöldököm. A szemem egyáltalán nem szoktam festeni, mert alapból is hosszú, sötét pilláim vannak, és a szemem amúgy is elég nagy, nem kell jobban hangsúlyozni. Szerintem, 13 évesen még ne ezzel foglalkozz. Röhejesen néz ki, amikor egy ennyi idős kislány ki van sminkelve, természetellenes, és minden lesz tőle, csak nem szexi. Alapozót meg ennyire fiatalon főleg ne használj, mert ha most elkezded, és nem hagyod abba, 25 éves korodra olyan lesz a bőröd, mint egy 35-40 évesnek.
2012. okt. 28. 10:08
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
15 éves vagyok és nem sminkelem magam egyáltalán, esetleg spirál, de csak ünnepekre. Úgy gondolom, ha az arcomnak szüksége lesz rá, akkor elkezdem. Még örülök, hogy szép aza rcom és nem köteelzően kell sminkelnem, csak ha kedvem van. És suliba max. 9.osztályban kezd magad sminkelni, mert tönkreteszi a bőröd(igaz, még úgy gondolod, hogy hülyeség, de 15 v mulva már látni fogod, hogy nekünk lesz igazunk). És nem érdemes reggelenként hamarabb felkelni csak a smink miatt. Az a plussz 10-20 perc alvás igenis fontos.
2012. okt. 28. 11:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én korrektort, szempillaspirált illetve szemöldökceruzát használok. (muszáj, mivel szőke a szemöldököm az (eredeti) sötétbarna hajamhoz) Ez az alap a hétköznapokon.

Alkalomkor: szemhéjtus, szempillaspirál, púder, korrektor, szemöldökceruza, ritkán egy leheletnyi pirosító(csak télen), és egy kis szájfény/rúzs.

15/L

2012. okt. 28. 12:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Huu nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottátok a véleményeteket:) Ahogy olvastam a kommenteket éreszhető, hogy ezzel mindenki máshogy van:D Igazából még nem érzem azt, hogy szükségem van, szépnek tartom a bőröm. És ha 'sminkelném' is magam természetesen csak egy kevés szemcerúza vagy esetleg szempillaspirál de inkább a cerúza felé hajlok:) rúsz/széjfény, szmeöldök festés stb... eszembe se jutna ennyi idősen, mert én gáznak tartom, mert a korosztályomban is vannak olyanon akik úgy sminkelik magukat az iskolában mintha buliba lennének... A körmömet néha lakkozom, de iskolába nem nagyon szoktam.:)

Még egyszer köszönöm azoknak akik kommenteltek, és megfogadom a hasznos tanácsokat!:))

2012. okt. 28. 17:29
 16/18 anonim ***** válasza:
81%

13 évesen halvány szemceruza,púder,korrektor

1t évesen már tus,szemhéjpúder,bármi Ügyesen sminkeltem már magam, nem csak magamraöntöttem egy vödör színt,hanem igényesen nem feltűnőre megcsináltam a szemem. :D

2012. okt. 28. 19:02
 17/18 anonim ***** válasza:
16 évesen kezdtem el...nagyon kevés alapozó,spirál,szemceruza,szinezett ajakápoló
2012. nov. 15. 15:01
 18/18 Nemesfalvy válasza:
A Tízeskével értek egyet.Én 13 vok és használok korrektort,szemceruzát spirált és labellot!És nem észrevehető!A lényeg hogy legyen szolid!
2015. jan. 6. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!