Lányok, nők! Akinek soha nem volt még és akinek van műkörme válaszolnátok?
Sziasztok! Felmérés jellegű a kérdésem, remélem sokan válaszoltok. Arra lennék kíváncsi, hogy:
-akinek soha nem volt még műkörme, miért nem volt? és szeretne egyszer?
-illetve, akinek volt/van, hány évesen rakattad fel az elsőt? azóta folyamatosan csináltatsz magadnak? mit szerettek benne? és milyen típusút, milyen hosszút szoktatok felrakni?
Légyszíves kort is írjatok!
Előre is köszönöm!
Sosem volt műkörmöm, mindig a saját körmömet növesztettem, és elég szép méretei voltak azért :) Szeretnék egyszer műkörmöt, de nem merem kipróbálni, mert macerás leszedni, ráadásul drága is, és nem biztos, hogy olyan szép lesz, mint amilyet szeretnék. Ha feltennék műkörmöt, az csakis kocka lenne. Kipróbálnám a hegyeset is, de akkor azt olyanra szeretném, mint a karom, nem pedig ezek a lekerekített izék. :D De nem igen visz rá a lélek, hogy megcsináltassam. :/// Meg most a szakmám miatt sajna nem lehet hosszú körmöm, amit rettentően sajnálok :(((( de meg kellett hozni ezt az "apró" (számomra óriási) áldozatot.
19/L
Kétszer volt műkörmöm.
Alapvetően nem voltak sose szépek a körmeim. Az alakjuk sem igazán szép, le is rágtam, gyenge is, így folyton letört, ha véletlen kibírtam, hogy ne rágjam le.
Először kb. 16 évesen azért tetettem műkörmöt, hogy akkor majd alatta szépen megnő, és mikor már szép hosszú, akkor leszedetem. Persze nem úgy lett, ahogy Móricka elképzelte... Leszedés után undorítóak voltak a körmeim, teljesen elvékonyította, a felülete is nagyon gáz volt (mivel a műköröm előtt ilyen dörzsölővel legyalulta a műkörmös..).
A következő próbálkozás szalagavatón volt, mert hát még se menjek már ronda körmökkel ugye...
Egyszerű francia volt akkor is, de már csak zseléből volt építve, nem volt alatta tipp. Hát kb. 2 nap elkezdett felhólyagosodni a hüvelykujjam szélén...
(Bár ez vszínűleg a műkörmös hibája volt.)
Nekem ennyi elég volt belőle, többször nem szeretnék.
Drága, ha egy letörik, az nagyon gázosan néz ki, állandóan menni kell töltögetni, amire vagy van időm, vagy nincs.
Rájöttem, hogy kicsit többet kell foglalkozni a körmökkel, és akkor a saját sokkal szebb, mint a mű. Megnövesztettem normálisan, szebb formára reszeltem, és szépen kifestettem. 2-3 réteg lakkal elég erős, így nem törik le, lehet vele egy kicsit kreatívkodni, akár minden nap más szín lehet.
Úgyhogy szerintem a szép saját körmök sokkal jobbak:)
Legelőször 15 évesen csináltattam, mert megtetszett. Úgy 3-4 hónapig volt, zselés, kocka formájú francia. Kb 4 hónap után leszedtem magamnak...tudom, hogy hülyeség volt, de a körmös nem tette fel jól, a legtöbb fel volt levegősödve.
Másfél évre rá, azaz most nyáron, újra csináltattam. Most is zselés, kocka formájú. Immáron 3 hónapja van. Általában franciát kérek valami kis mintával(kő, festés, csillámok, de mindig szolidan), egyszer volt rózsaszín is. Gyorsan nőnek a körmeim, így 3 hetente járok.
Szeretem nagyon, mert jól néz ki, és nem is kell rá nagyon figyelnem. Volt már, hogy letört, de a sajátomat sosem vitte magával.
Sose volt és nem is lesz.
1. Határozottan pénzkidobásnak tartom
2. Zavar a hosszú köröm, a sajátomat is mindig rövidre reszelem.
3. Magamnak is meg tudom szépre, igényesre csinálni, tudom mik az olcsó és tartós lakkmárkák. Sokan azt hiszik a körmeimre, hogy gél-lakkoztatom körmössel, mert mint írtam, jó lakkjaim vannak (3 félét szoktam általában használni) és jó a kézügyességem.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!