Nem mondják minden lányra csak aki úgy is viselkedik mellé.
2009. nov. 19. 21:17
2/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezért mondanák valakire, hogy k.va. Inkább azért, ahol öltözik és viselkedik emellett. Ezek a dolgok (szoli, műköröm) inkább csak hab a tortán.
2009. nov. 19. 21:17
3/18 anonim válasza:
Nem tudom pl csaj vagyok, de nem tetszik magamon a műköröm,meg nem járok szoliba,de egyszóval nem szólnám le őket. Lehet,hogy irigyek rájuk csak azért,mert jobban adnak magukra.
2009. nov. 19. 21:18
4/18 anonim válasza:
Nekem nagyon sok ismerősömnek van műkörme, de még eddig egyik sem panaszkodott arról, hogy leqrvázták volna.
2009. nov. 19. 21:29
5/18 anonim válasza:
Én inkább a viselkedés miatt szoktam valakit k.-nak gondolni,erre a külső csak rá tehet.De ezt a véleményt inkább megtartom magamnak.
2009. nov. 19. 21:44
6/18 anonim válasza:
szolizni anyum is szokott, mert télen jól esik neki az a meleg fény, de sose annyira, hogy ronda barna legyen. a műköröm viszont borzasztó találmány, főleg mikor elkezd lenőni vagy egy letörik. és nem is olcsó.
amúgy emellé még úgy is öltöznek és többségüknek tényleg annyi esze van, mint a 10műkörmének. tisztelet a kivételnek, biztosan ők vannak kevesebben, az emberek pedig általánosítani szeretnek.
2009. nov. 19. 22:24
7/18 anonim válasza:
Ez hülyeség, anyunak is műkörme van és szolizik is XD pedig biztosra mondom, hogy nem Qrva XD. De a legtöbb ilyen lányra sztem akkor mondják, ha azok ilyen 13-15évesek és úgy is öltöznek(miniszoknya+3mm-es felső), meg így játsszák az agyukat(már ammennyi van nekik)... :D
2009. nov. 20. 14:28
8/18 anonim válasza:
Szerintem biztosan nem azért mondják rájuk,hogy k...a,mert műkörmöt hordanak és szép barnák,hanem azért,mert a viselkedésükkel okot adtak rá.Egyébként tényleg létezik néhány olyan nő,aki jól tartja magát,és mellette sötét,mint az éjszaka,ráadásul ribis is,de nem szabad általánosítani,mert itt is vannak kivételek,nem mindenki ilyen,aki ad magára!
2009. nov. 20. 14:43
9/18 anonim válasza:
Láttam már pár olyan csajt aki az a tipikus ribanc...:) Ehez hozzá tartozik a nagy műköröm a szoli,a flegma kinézet,a nézése.Sajnos én már csak ilyen előitéletes vagyok. Csak elég ránézni pár csajra.50 méterről látszik,hogy egy faxhuszár.
De azért az tetszik nekem amikor egy szép műkörmös női kéz veri ki..;-)
2009. nov. 22. 21:41
10/18 anonim válasza:
annyi esze van mint a 10 műkörme.....huuuhaaa ez kemény szöveg.NA meg az általánosítástól égnek áll a hajam.
Én már találkoztam ilyennel.Azért leriban.cozott egy kis sza.ros 14 éves lány mert 10 centis sarkú cipőkbe járok ,hatalmas szemcsim van és igen van műkörmöm.Ja hozzá társul egy piros yaris.És miért mert az emberek vagy ránézésre ítélnek,vagy irigyek.Soha nem ítélnék el senkit első ránézésre,felőlem akár lehet hippi,rokker,rassta...ha az illető normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!