Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 eves vagyok. Sokan mondjak...

13 eves vagyok. Sokan mondjak hogy jo az alakom, de nekem megsem tetszik. Felek hogyha nagyobb leszek kover koca lesz beleolem. Ez mar beteges. Tul korai meg fogyokurazni? Fontos!

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is 13 évesen fogyóztam először, vagy 10 - 15 kg-t adtam le, és semmi bajom nem lett tőle. Viszont nekem orvos javasolta, hogy fogyjak. Neked nem tudom, van-e rá szükséged igazából.
2010. júl. 20. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne fogyókúrázz, sportolj sokat, hagyd el a chipset, csokit, pizzát és az egészségtelen kajákat.;)
2010. júl. 20. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon kiszámolhatod, hogy kell-e fogynod! Gyerek BMI kalkulátor!

2010. júl. 20. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
13 évesen csak akkor szabad fogyókúrázni, ha az egészséged veszélyezteti a súlyod. Esetedben ez nem áll fenn, ezért ne fogyókúrázz, hanem mozogj sokat! Itt a nyár, lehet menni futni, biciklizni, úszni... minden nap :)
2010. júl. 20. 18:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi nagyon!
2010. júl. 20. 18:16
 6/6 Krande válasza:
A konkrét méreteidről fogalmam sincs de az biztos hogy ebben a korban eszi a legtöbb műkaját az ember :) Fogyókúrázni nem biztos hogy időszerű, de ha most rögzíted magadban hogy tudatosan egyél, akkor azzal 99% eséllyel egy életre elkerülöd a kövérkocaságot. Egészséges étel alatt nem azt értem hogy egyféle étrend amit agyondicsérnek, és főleg nem a mindenféle kiegészítőtablettákat, hanem amiről tudod hogy sz.r pl cukros és-vagy édesítőszeres italok (én inkább csapvizet iszok, csapvízből főzött teát, vagy simán jóóó hideg csapvizet) chips, fagylaltok-jégkrémek-csokifélék, ebből csak különleges alkalmakkor vagy nagyon keveset. Ha önfegyelemmel nősz föl, abból csak hasznod lesz :) És keress olyan sportot, ami tetszik!
2015. júl. 10. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!