A szaunázás mennyire jó a narancsbőrre? A szaunázás előtti napokban lehet fogyókúrázni? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
kicsit félek,mert holnap megyek életemben először szaunázni és olvastam az egyik oldalon,h előtte lévő napon nem szabad diétázni én viszont diétázom2010. júl. 16. 11:10
1/2 anonim válasza:
Sose hallottam, hogy előtte nem szabad diétázni, persze ez diéta függő, mert ha ez azt jelenti hogy egész nap koplalsz, akkor tényleg nem...
De ha egy normális diétát követsz, akkor simán.
És ha már narancsbőr és szauna, akkor ne sima szaunába menj, hanem infrába!!! Mondjuk annak is csak egy kicsit "rásegítő" hatása van - ha egy hónapig rendszeresen jársz, mellette napi 3 liter vizet iszol és sportolsz.
2/2 anonim válasza:
Nyilván túl vagy már rajta, de másokat is érdekelhet: egy normál fogyókúra nem lehet gond, de ha éhezel, (mert pl. léböjtkúrázol, vagy túl alacsony kalória-tartalmú diétán vagy), simán rosszul lehetsz. Vigyél magaddal legalább pár hámozott répát, mandulát, és éhesen ne ülj be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!