ja és a műkörme annak nő le aki hagyja.Aki divatból rakat és épp nincs pénze töltetni.
2009. nov. 22. 22:05
12/18 anonim válasza:
azért, mert ezek nem igazán az okosság jelei.
ettől lehet még okos, csak ez a sztereotípia
2009. nov. 22. 22:50
13/18 anonim válasza:
ez nemúgyvan h aki szolizik és műkörme van az qrva. hanem fordítva. aki qrva, az tuti szolizik és műkörme van :D
2009. nov. 23. 01:58
14/18 anonim válasza:
22.04, én a szöveged alapján megértem miért mondta rád azt, amit. nem a kinézeted miatt, hanem a szöveged miatt. remélem érted...
2009. nov. 23. 12:52
15/18 anonim válasza:
Jajj he az nem azt jelenti h akinek műkörme van meg szolizik h qrva!!
azt se tudják mit jelent...
azt jelenti h aki kinn áll a sarkon és mindenkivel sz.xel-.-
rohadt kis irigy p.csák b@zmeg!.-
2009. nov. 23. 18:20
16/18 anonim válasza:
utolsó előtti.Hát nem vagyok se k..rva ,se riban..c...Azért remélem tudod hagy a szavak mit jelentenek.Vőlegényem van akivel együtt élek több éve,ugyanúgy mosogatok ,főzök ,takarítok mint más.csak mindezt műkörömmel.Van egy fsz végzettségem egy diplomám,most dolgozok s másodikon,mellette komoly rendezvényszervező irodám van.
Ezért vagyok r.banc????Mert ha igen akkor bátran vállalom...igencsak jól élek ilyen rib.ncként.
Te is előítéletes vagy és ezzel nem vagy több a műkörmös lányoknál sem.De azoknál sem akik tényleg r.bancok.
2009. nov. 23. 18:42
17/18 anonim válasza:
szerintem meg a műkörmös és szolis nők műanyagok. én meg orvos vagyok, nekem is van pasim, én is mosogatok és még jól is nézek ki. nem kell bemesélni magatoknak, hogy azért mondanak benneteket ribancnak, mert irigyek rátok. legalábbis én biztos, hogy nem. mellesleg előítéletesen is nagyon jó élni. másrészről ha nem lennél ostoba, akkor elfogadnád, hogy mások előítéletesek és nevetve vállat rándítanál, hogy nekem aztán mondhatod. de az ilyen nők mindig felháborodnak meg elkezdenek azzal dobálózni, hogy biztos féltékenyek meg nincs semmijük. és tudod mit? nekünk ez pont elég ahhoz, hogy tudjuk, az előítéleteink nem tévednek.
2009. nov. 23. 19:05
18/18 anonim válasza:
na most megbocsáss de ki van felháborodva????És nagyon úgy tűnik hogy te nem tudsz különbséget tenni,r.banc,k.rva,műnő,meg egyszerűen szeretek divatosan kinézni.És igen vállat vonok az ilyenekre mert én így érzem jól magam a bőrömben és 70 évesen biztos nem flangálok dior miniruhában,gucci cipőben,meg nem raktok műkörmöt.És talán ha visszagondolok azt érzem hogy tudtam élni.ó de még mennyire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!