Miért akkora katasztrófa ha egy 14 évesnek van piercingje és be van festve a haja meg hogy párszor van műkörme?
neked nem tűnik gáznak, én teljesen megértelek, én sem értettem 14 évesen, h ez most miért ekkora baj. de most, amikor látok ilyen idős lányokat így kinézni...hát elég szánalmas, mert tényleg gyerekek még. tudom, hogy ezt te most nem hiszed el, és úgysem tudlak erről meggyőzni, de majd pár év múlva gondolj erre vissza.
18/L
Kisebbségi komplexuson a pszichológus segít, nem a hajfesték és a piercing.
Ha az én lányom lennél, szerintem már agyon csaptalak volna...
énis 14 vagyok lesz pc-m és festett hajam. amúgy ez azért van mert önmagát keresi/nem érzi jól magát a testébe. amúgy nekem nincs kissebbségi komplexusom vagy mi és normális vagyok. nem emos, nem punk... cask én így érzem jól magam. bárki megkérdezek aki 20 éves és kék/pink hajú.. jól érzik magukat.. nekem lila-zöld hajam volt(kimosható) eddig és úgy valami szuperül éreztem magam... nem tudom. :)) Mi így keressük magunkat. :D amúgy én a szétszúrt mindenhol a szájnál pirszinget tényleg gusztustalannak tartom. nekem a nyelvembe vagy a számnál lesz EGY. lelehet pontozni, és szólni hogy mit képzelek de ez a saját testem, hajam úgy nézek ki ahogy szeretnék. én a műkörmöt nem nagyon bírom mert az én körmeim is úgy néznek ki... csak nemépp :D tehát a mű tényleg guszta.. én a műszempillát is bírom csak nem a suliba hanem pl egy buliba egy hosszú pinket vagy vöröst vagy feketét...
:DDD
12:36
Na ezért nem akarok lányt szülni. Istenem..a szüleidet nem zavarja,hogy így nézel ki? Ha az én taknyos(bocsi) 14 éves gyerekem lila-zöld hajjal, kiszúrt szájjal jönne haza, azt hiszem én magam szedném ki belőle..elég szánalmas.
12:36
bocs, de ezt nem veszem be.keresed önmagad azzal, hogy olyan dolgokat csinálsz amik nem hozzád tartoznak?egy tipp, így sose fogod megtalálni önmagad, mert ezek csak külsőségek és, ha te csak a külsőségek miatt vagy olyan amilyen akkor tényleg kissebbségi komplexusod van.próbáld az agyaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!