Miért akkora katasztrófa ha egy 14 évesnek van piercingje és be van festve a haja meg hogy párszor van műkörme?
"mert???^^írjam ki úgy h szóval? én megtanultam írni te pedig tanulj meg olvasni! és lapozz vissza az első oldalra"
Attól függetlenül nem tudsz írni. Mi az, hogy "lécci, h, szal"?
"figyelj! ez itt a 21. század és nm az őskor! és nm muszály úgy írni ahogy te elvárod!"
Nem én várom el, hanem 10.000.000 magyar, aki meg szeretné érteni egymást. Mond a nagymamádnak, hogy "vok", aztán magyarázd el neki, hogy mit jelent, ugyanis ez nem szó és nem fogja érteni.
"szerinted! am meg ez írásos rövidítés! de nm gááz"
Milyen érdekes, hogy a pl.-t tanítják az iskolákban, míg a "vok"-ot nem, pedig a pl. is egy rövidítés, csak az helyes, a "vok" meg nem.
Megegyeztünk ;)
Szerintem azért akkora "katasztrófa", mert csak ezekkel foglalkoznak, azt le sem sz*rják, hogy iskolába járnak, vagy hogy tanulni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!