Pár kérdés az ajak piercingről. Válaszolnátok?
ALUL középre
1. Mennyire fáj?
2. Ha lejegelik(a piercinges) akkor lehet valami olyan baja hogy megreped a bőr?Akkor mennyare fáj mikor le van jegelve?
3.Bulizni megyek utána pár órára. Füst..pia..lehet valami baja tőle?
4. Péntek 13 án megyek..aggódjak? :P
5. Kiknek áll jól az ajak piercing középen? Mármint értitek..milyen arc kell hozzá..vagy mikor csúnya?
Én úgy válaszolok, hogy van ajakpiercingem alsó ajkamban oldalt.
1. Mivel lidokainnal el lett érzéstelenítve, így semmit nem éreztem. Utána se fájt igazán.
2. Nekem nem jegeltek, szóval ezt nem tudom.
3. Szintén bulizni mentem utána, volt cigi, pia... Bedagadt tőle. Vegyél rá gyógyszertárban valami krémet.
4. Ha babonás vagy, akkor aggódj csak, de felesleges. :)
5. Nem tudom fiú vagy lány vagy... Szerintem pasikon ez jobban áll. Fiúnak nem kell semmi extra fejszerkezet. :) Lányon csak akkor tudom elképzelni, ha valami nagyon vagány, belevaló csajról beszélünk.
20L
Nekem most bal oldalon, alul ajakban van egy viszonylag friss pc-m. A pár centi nem ügy, úgyhogy én is válaszolok. :)
1. Nekem kicsit fájt, de nem vészes. Kb. mint amikor az orvos ad injekciót.
2. A jegelés tényleg eléggé sz.r érzés. Meg csíp mint a veszedelem, de ne félj, esélytelen a felrepedés! Nem fagy meg a bőröd, csak elérzéstelenedik. :)
3. Friss pc-vel se tej, se alkohol, se füst, se fű, se strand! Ha elfertőződik, nagyon súlyos következményei lehetnek. Hegesedés, gennyesedés, olyan mértékű dagadás, hogy ki kell vágni a pc-t.
4. Aggódj, mint állat, legfeljebb ki fog röhögni a pcmester. XD
5. Akkor csúnya, ha ápolatlan az illető... Pl.: Sárga fog, csipás szem, fikás orr, 100 pattanás/cm^2. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!