Parfüm kérdés! Beyoncé Heat vagy Britney Spears Midnight Fantasy? Nem igazán tudok választani
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 09:06
1/10 anonim válasza:
Britney! imádom azt az illatot:)
3/10 anonim válasza:
Britney! Nagyon tartós!!és finom lágy gyümölcsös illata van, szilva, cseresznye, vanillia. almáspite :) am. az illatfelho.hu -n olvasgasd a véleményeket a parfümökről szerintem :)
4/10 anonim válasza:
Beyoncét válaszd,sokkal szexisebb mint Britney.
5/10 anonim válasza:
Húú, én most kaptam beyoncét és imádom :))
6/10 anonim válasza:
nekem Beyoncé Heat, és a Heat Rush is megvan..mind a kettő elképesztően finom! sokkal jobb mint a Britney!
7/10 anonim válasza:
egyértelműen Midnight Fantasy!!!!!!! =P
8/10 anonim válasza:
A Beyonce parfüm nagyon büdös..füst illata van...:S Britney mindegyik parfümje pedig nagyon kellemes illatú... bár én nem használom egyiket se jelenleg, de már próbáltam őket... Britney-re szavazok.. :)
9/10 anonim válasza:
A füstnek nincs illata hanem szaga!
És egy ilyen énekesnőnek nyílván nincs büdös parfüme..
Beyoncé-nak mindegyik parfüme nagyob jó.A Britney parfümöt nem szagoltam.Csak Bey parfümöm van.
(Regi kerdes,de aki valasztas elott all,annak tanacsolom a Beyonce parfumot) -Head Kissed és hozza Wild Orchid natural spray.Aww❤👑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!