Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Baj az hogy 14 évesen nem...

Baj az hogy 14 évesen nem sminkelek egyáltalán? Nem is szeretnék még egy ideig.

Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Dehogy baj, szerintem ez lenne a normális!

Én 23 leszek, és én sem sminkelek, és nem is értem, hogy néha miért gondolják a sminkelést elvárásnak?? Egyáltalán nem az, én nem is érzem szebbnek tőle magam, sőt...

2012. okt. 13. 21:59
 12/15 anonim válasza:
Nem baj! A természetes szépség a legfontosabb! Egy ideig én is azon tűnődtem, hogy ez baj-e, mert minden osztálytársam sminkeli magát( 12 évesek!!!!!) és kicsit különcnek érzem magam! de rájöttem, hogy attól még szép vagyok, hogy nem kenek a fejemre 2 kiló sminket! :D
2012. nov. 4. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is 14 vagyok, és én se sminkelek. Szerintem egyáltalán nem baj, nem kell 14 évesen úgy kinézni a sminktől mint egy huszonéves...
2012. nov. 4. 17:53
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
szerintem inkább az a baj, hogy ma már nagyítóbval kell keresni 14 felett azt aki nem festi magát. persze a sok hülye nem tudja, vagy nem érdekli, hogy 25 évesen majd 40nekfog kinézni, mert a bőrét tönkretette, majd 2x annyit ken rá és meg van oldva.
2013. febr. 25. 13:41
 15/15 TXCowboy ***** válasza:
Ha nem baj, hogy kisgyereknek néznek, akkor nem baj.
2017. febr. 13. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!