Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 15 évesen köldök piercing?

15 évesen köldök piercing?

Figyelt kérdés

most 14 vagyok négy éve köldök piercinget akarok.

Jövő ilyenkor szeretném megcsináltatni.

Lehet elsőnek lógósat bele tenni vagy inkább csak egy sima kis köveset ajánlanátok. Ti mivel kentétek hogy hamarabb begyógyuljon? Hány hét után cseréltétek?

Aki nem a kérdésemre válaszol az inkább ne írjon!!

2012. szept. 22. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem nem(csak fültágító, abban tudnék segíteni)van

de osztálytársamnak van így amit ő mondott tudok mondani..

azt mondta nem nagyon fájt mikor csinálták neki(kicsi a fájdalom küszöbe)de a fertőtlenítése az nagyon... neki sima van benne és simával is kezdte...vett lógósat(rá kb 1.5 évre) de az felszakította a hasát nem nagyon de sebes neki...szerintem a lógóssal bőven várj...

2012. szept. 22. 17:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Kösszi szépen:)
2012. szept. 22. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Én karikával kezdenék.

Nekem a pc-s ajánlotta, én is azzal kezdtem. Könnyebb kezelni, forgatni, stvb.

Én kb fél év múlva cseréltem banán alakúra.

2012. szept. 22. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Kösszi
2012. szept. 22. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:

3 éve van köldök pc-m és a mai napig az van benne, amivel át lett szúrva. Semmi jelentősége nincs annak, hogy milyen van berakva, addig nyilván azt kell bent hagyni, amivel át lett szúrva, amíg nem gyógyul be, aztán azt, amilyet akarsz.

Mindenkinek változó, hogy mennyi idő alatt gyógyul be, nekem fél évbe telt, de vsz. ez különleges eset volt. Nekem nagyon fájt a szúrás, meg utána is, amíg be nem gyógyult.

Az első és az utolsó sort egész nyugodtan kihagyhattad volna a kérdésedből.

2012. szept. 22. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:
én is akartam régebben de most már gáznak tartom :S sztem olyan elcsépelt v nem tudom :S
2012. szept. 22. 23:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Kösszi!
2012. szept. 23. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:

16 voltam, csak én igazából nyelv pct akartam, de láttam egy képet ami megriasztott így maradt a köldök, de rá 4 évre nyelvbe is meg lett:)

a szúrás kellemetlen volt utána 2 éjszaka alig bírtam aludni mert megszoktam h hason alszok, de képtelenség volt annyira fájt, én kb. fél év után cseréltem mert úgy ráhúzta a piercer h nem bírtam kicsavarni :D meg elég sokáig gennyedzett, az mindegy milyet rakatsz be, de elsőnek inkább ne legyen lógós elkerülhetetlen h néha néha beleakadjon valamibe ami gyógyulásnál elég fájdalmas.. Valami folyadékot adtak amivel kezeltem,(biztos csak egy sima fertőtlenítő volt) azon kívül mást nem használtam.

2012. szept. 28. 13:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Kösszöntem!
2012. szept. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!