Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemöldököt hány évesen kell...

Szemöldököt hány évesen kell véknyítani?

Figyelt kérdés

2012. aug. 29. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
12 vagyok és már kicsit vékonyitom mert nagyon formátlan volt 12/l
2012. aug. 29. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:

amikor úgy érzed hogy téged zavarnak a kiálló szálak amiknek semmi keresnivalójuk ott

de szerintem egy 7-8.-ba már jó ha elkeded, mert ilyen korban, vagy már előbb is elkezdődnek a beszólások az ilyenek miatt

de ne tépd ki ilyenre: [link]

ez már nagyon vékony és megvan rá annak az esélye ha ennyire kiszeded hogy 20 éves korodra nem lesz szemöldököd

a formájától függ hogy hogy szedd ki én 13 voltam

legelőször a legjobb ha kozmetikus szedi ki és neked már csak arra kell figyelned hogy mihelyst már meg tudod fogni szemöldökcsipesszel már tépd is ki azokat amiket a kozmetikus is (ez már csak karbantartás)

nekem kb ilyen, és legekőször nekem is kozmetikus szedte ki, megkértem hogy ne szedjen olyan sokat csak hogy szép forája legyen: [link]

remélem segítettem

16/l

2012. aug. 29. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 12 évesen volt először. Aztán elkezdtem magamnak szedni, egyre vékonyabbra, de aztán a fodrászom mondta, hogy nem jó, ha túl vékony, így visszanővesztettem normálisra. Most hpgy régi képeket nézek, elég durván néztem ki vékony szemöldökkel. Ebből csak annyi a tanulság, hogy mértékkel! És menj kozmetikushoz, az a legegyszerűbb és úgy lesz a legjobb! :)
2012. aug. 29. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor úgy érzed... és olyanra amilyenre szeretnéd. Hülyeség mikor itt papolnak hogy jajj ne szedd ilyen vékonyra, nem értem miért kell beleszólni, sokaknak igenis jól áll a vékony szemöldök (nem a rajzolt).
2012. aug. 29. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!