Hogy csináljak magamnak szemöldököt?
Figyelt kérdés
Egy betegség miatt elhullot a szemöldököm is... Ami nagyon zavar ha minden jól megy majd vissza nől de addig szeretném magamnak meg rajzolni sz.cerúzával de nem megy mert nem tudom egyformára.Tetováltani nem szeretném. Tudnátok valami megoldást amivel meg tudnám normálisan csinálni? Előre is köszönöm a normális válaszolòknak...2012. aug. 14. 20:14
1/4 anonim válasza:
Csak ceruzával tudod...
Gyakorolj, fog az menni.
Akinek meg nem tetszik, amit rajzolsz, nézzen mást, ne törődj vele!
2/4 anonim válasza:
Az essence szemöldökszépítö készletében vannak sablonok is,azzal próbáld meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Utánna néztem ennek a sablonak megpróbálok egyet beszerezni a drogériából addig tényleg maradnia kell a sz.cerúzának jobb mint a semmi...további szép estét nektek:)
2012. aug. 14. 20:45
4/4 A kérdező kommentje:
rendeltem sablont meg is jött de értelme az nem sok...vagy csak én vagyok béna hozzá...
2012. szept. 26. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!