Ezt a szemöldököt hogyan tudnám én is megcsinálni magamnak?
Nekem elég vastag és sötét szemöldököm van,viszont én is középszőke leszek nem sokára, és mellé undorító a mostani szemöldököm. Itthon szoktam szedni csipesszel,de visszanő 1hét alatt, milyen gyantát vegyek ami a lehető legkönyebb módszer? Van ilyen szemöldökgyanta,vagy arcgyanta esetleg ? És ha kiszőkítem, és arra mennék rá barna szemöldökceruzával?
Igen ez tetoválva van...Szemöldökceruzával nehéz lenne ezt megcsinálni.
Szerintem ne tetováltasd ki...
Elég ha normális formájúra kiszedeted kozmetikussal és néha szemöldökporral rásegítesz a formára!
Ja és a képen látható csajnak nem a saját szemöldökformáját követi a tetkó,hanem magasabban van neki.Na ez az ami szerintem mindig bukta!
Ja és még valami:
Nem érdemes gyantáztatni a szemhéj környékét,mert ráncosodik,elvékonyodik tőle a bőr.Az az egyik legkényesebb felület az arcon,és ott a legvékonyabb a bőr.Vigyázni kell rá...
jaj de borzasztó a linken a lány szemöldöke.
a természetes sokkal szebb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!