Mit gondolnátok róla?
Még Juniusba volt a ballagásom ált.iskből. Elmentünk fodrászhoz megcsináltatni a hajam alkalmira.
És ott öszetalálkoztam egy másik csajjal aki szintén ballagásra készült :)
Csipőnadrágot viselt, hasakilógott a pólóból(jó alakja volt) , köldök piercingje-orrpiercingje, és egy csillagos tetkója volt a csipőcsontján és műkörme is volt :).
Szerintem mostanság már sok korombeli így nézki. Szerintem vagány és sexy kiscsaj volt.
Anyukámmal mikor beszélgettem róla azt mondta h nem érti hogy a szülei hogy engedhettek meg ennyi mindent.
Nekem pár hónapja van festve a hajam és ballagásra lett először műkörmöm. Anyukám idáig piercinget nem is engdett talán most fogja megengedni.
A lényeg : szerintetek az a csaj ennyi idősen télleg túlzás volt ?
Hú ..hát a többség szerint túlzás...
Hmm még a fiú szerint is, pedig tök érdekes mert én átlagba olyanokat ismerek akik szeretik az ilyen lányokat.
Mondjuk ez a lány nem most csináltathatta a piercingjét 2-3hónapja mert már nagyon gyógyultnak tünt.
De szerintem 8. végéfelétől már simán lehet valakinek piercingje és műkörme :) Lehet én is csináltatok lassan piercinget.
Am a piercing és műköröm meg az öltözéke szerintem nem pics*s hanem egyszerűen csak sexy és nőies ! Én is szeretem a csipőnacikat szinte csak az van , na meg nyárra a rövid pólokat :)
én vok a 7. válaszoló a 19/F rám gondoltál a kometeddel ??
jó biztos furán hangzik az amit irtam de egy 14 éves kislányon tulzás mondjuk egy 16 éves csajnak 1 köldök piercing jól áll ha jó alakja van vagy 1 pici pocija de amint irtam egy 14 éves kislányon ez tulzás amit irtál sőt még 1 tetkó is nem értem hogy a szülei hogy engedik meg neki
19/F
20:47 NEM azért szeretnék mert menőnek tartom hanem mert teccik !
És 19/F igen rád gondoltam :D
Nahjó azért lehet hogy 14évesen ennyire felszerelkezve télleg túlzás ...de viszont gy gondolom hogy 14-15 év az a kor amitől már lehet : pc,műköröm,sexy cuccok ... :)
mert te hova akarsz pc-t ???? és milyen szexy cuccokra gondoltál ??
19/F
hát sztem csipő gatyót már most is vehetsz az nem olyan és ha jó alakod van vagy 1 pici pocid akk köldökbe rakatas MAJD pc-t sztem ott sokkal jobban áll egy csajnak :P ez csak 1 tipp
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!