Mit gondolnátok róla?

Figyelt kérdés

Még Juniusba volt a ballagásom ált.iskből. Elmentünk fodrászhoz megcsináltatni a hajam alkalmira.

És ott öszetalálkoztam egy másik csajjal aki szintén ballagásra készült :)

Csipőnadrágot viselt, hasakilógott a pólóból(jó alakja volt) , köldök piercingje-orrpiercingje, és egy csillagos tetkója volt a csipőcsontján és műkörme is volt :).

Szerintem mostanság már sok korombeli így nézki. Szerintem vagány és sexy kiscsaj volt.

Anyukámmal mikor beszélgettem róla azt mondta h nem érti hogy a szülei hogy engedhettek meg ennyi mindent.

Nekem pár hónapja van festve a hajam és ballagásra lett először műkörmöm. Anyukám idáig piercinget nem is engdett talán most fogja megengedni.

A lényeg : szerintetek az a csaj ennyi idősen télleg túlzás volt ?

2009. júl. 30. 19:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hú ..hát a többség szerint túlzás...

Hmm még a fiú szerint is, pedig tök érdekes mert én átlagba olyanokat ismerek akik szeretik az ilyen lányokat.

Mondjuk ez a lány nem most csináltathatta a piercingjét 2-3hónapja mert már nagyon gyógyultnak tünt.

De szerintem 8. végéfelétől már simán lehet valakinek piercingje és műkörme :) Lehet én is csináltatok lassan piercinget.

Am a piercing és műköröm meg az öltözéke szerintem nem pics*s hanem egyszerűen csak sexy és nőies ! Én is szeretem a csipőnacikat szinte csak az van , na meg nyárra a rövid pólokat :)

2009. aug. 1. 10:19
 12/19 anonim ***** válasza:
nem is arról van szó, hogy k***ás, hanem, hogy felesleges és nem kell. 14 évesek vagytok, lehet természetesen sminkelni, csinosan, divatosan öltözködni, anélkül, hogy piercinget meg műkörmöt hordanál és tetováltatnál. mert ha már most ilyen dolgokat rakatsz magadra, semmi újdonság nem lesz a későbbi felnőttéválásod során, amit kipróbálhatnál, és így a végén akár keményebb dolgokba is belebotolhatsz. persze, nem azt mondom, h 1 piercing az elkárhozás felé vezető első lépcsőfok, csak ilyenkorben nem kellene még. különben is, biztos azért szeretnéd te is, mert láttad a menőkön, és te is a szexi, menő csajok közé tartozni, de ez meg nem ezen múlik.
2009. aug. 3. 20:47
 13/19 anonim ***** válasza:

én vok a 7. válaszoló a 19/F rám gondoltál a kometeddel ??

jó biztos furán hangzik az amit irtam de egy 14 éves kislányon tulzás mondjuk egy 16 éves csajnak 1 köldök piercing jól áll ha jó alakja van vagy 1 pici pocija de amint irtam egy 14 éves kislányon ez tulzás amit irtál sőt még 1 tetkó is nem értem hogy a szülei hogy engedik meg neki

19/F

2009. aug. 4. 14:40
 14/19 A kérdező kommentje:

20:47 NEM azért szeretnék mert menőnek tartom hanem mert teccik !

És 19/F igen rád gondoltam :D

Nahjó azért lehet hogy 14évesen ennyire felszerelkezve télleg túlzás ...de viszont gy gondolom hogy 14-15 év az a kor amitől már lehet : pc,műköröm,sexy cuccok ... :)

2009. aug. 4. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:

mert te hova akarsz pc-t ???? és milyen szexy cuccokra gondoltál ??

19/F

2009. aug. 4. 17:39
 16/19 anonim ***** válasza:
ha egy csövesen láttad volna azt a piercinget, és nem egy szép csajszin, akire te is szívesen hasonlítanál, már nem is kellene:) persze ezzel nincs semmi baj, de hát mégis.... már előre félek, mi lesz, ha az én lányom is ebbe a korba kerül. bár amilyen a világ, lehet h ő már 10 évesen fogja ezt követelni:S
2009. aug. 4. 18:49
 17/19 A kérdező kommentje:
19/F vagy köldökbe vagy orrba. És a sexy cuccokat úgy értettem h csipőnadrág + has kinn ...
2009. aug. 4. 19:37
 18/19 anonim ***** válasza:

hát sztem csipő gatyót már most is vehetsz az nem olyan és ha jó alakod van vagy 1 pici pocid akk köldökbe rakatas MAJD pc-t sztem ott sokkal jobban áll egy csajnak :P ez csak 1 tipp

19/F

2009. aug. 4. 22:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Jól van köszi a tippet ;) :)
2009. aug. 5. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!