Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írt neki az ex-e és nem szólt róla. Mit gondolnátok a helyemben?
A napokban láttam egy sms-t a telójában "vázlatok" alatt. Először azt hittem ő írta egy lánynak, de aztán rákérdeztem és bevallotta hogy ezt neki írták.
Méghozzá az egyik volt barátnője írta (5 éve voltak együtt).
4 hónapja írta az sms-t a lány. Akkoriban még msn-en is kereste a páromat csak én ültem a gépnél.
Fura volt hogy miért ír msn-re a lány, hogy miért kér bocsánatot hogy írt.
Aztán jött az sms. Amit a párom 4 hónapig elfelejtett elmondani. Direkt kitörölte hogy "ne legyen belőle balhé" de Vázlatokban megtartotta, hogyha találkozik a csajjal, megkérdezhesse tőle hogy ez mi volt.
Szerintetek erre hogy kéne reagálnom? Mert én kivertem a balhét. Mindig őszinték voltunk egymáshoz, ezt mégsem mondta el (saját bevallása szerint hogy ne legyen belőle balhé).
Ti mit gondolnátok a helyemben?
Semmit, kapott egy sms-t a volt barátnőjétől és valszeg azért nem mutatta meg neked, mert olyan hisztit vágtál le volna, mint most itt :) Balhéztál, amikor msnen rádírt a csaj?
Ha nincs bizalom, akkor megette a fene. Amikor összejöttem a párommal, a volt nője képes volt a szomszédba költözni(!!), hogy visszahódítsa... Már rég a vihogóban ülnék, ha ebből ekkora ügyet csináltam volna :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!