Mit gondolnátok róla?

Figyelt kérdés

Még Juniusba volt a ballagásom ált.iskből. Elmentünk fodrászhoz megcsináltatni a hajam alkalmira.

És ott öszetalálkoztam egy másik csajjal aki szintén ballagásra készült :)

Csipőnadrágot viselt, hasakilógott a pólóból(jó alakja volt) , köldök piercingje-orrpiercingje, és egy csillagos tetkója volt a csipőcsontján és műkörme is volt :).

Szerintem mostanság már sok korombeli így nézki. Szerintem vagány és sexy kiscsaj volt.

Anyukámmal mikor beszélgettem róla azt mondta h nem érti hogy a szülei hogy engedhettek meg ennyi mindent.

Nekem pár hónapja van festve a hajam és ballagásra lett először műkörmöm. Anyukám idáig piercinget nem is engdett talán most fogja megengedni.

A lényeg : szerintetek az a csaj ennyi idősen télleg túlzás volt ?

2009. júl. 30. 19:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
A tetoväläs es a pirsing tulzäs volt szerintem.
2009. júl. 30. 19:57
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Egyetértek az előttem szólóval!!!

Mindkettő túlzás...

2009. júl. 30. 19:58
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az. De hát ha ő így jól érzi magát : )
2009. júl. 30. 20:03
 4/19 anonim ***** válasza:
45%
Nem ,de az TÉLLEG túlzás, hogy még mindig nem tudsz helyesen írni!?
2009. júl. 30. 20:05
 5/19 A kérdező kommentje:

Jajj istenem .. Jó siettem ...

Tudom, hogy egy-két dolgot sz*rul írtam pl: össze* meg ,hogy június* meg stb.

De amugy nem hiszem el egy ilyen "fórumon" ha valaki kérdez valamit és ejt egy-két helyesírási hibát gépelés közben máris fel kell fújni ...

2009. júl. 30. 20:10
 6/19 A kérdező kommentje:
Am azt elfelejtettem hogy a korotokat és nemeteket léccy írjátok oda ! :)
2009. júl. 30. 20:19
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
14 éves lánynak? piercing, tetkó, műköröm, szerintem mind túlzás nagyon is. a szerelése nekem alapból nem szimpi, egy idősebb csajon se, szóval azt nem is kommentálom. Lány voltam és 17.
2009. júl. 30. 20:27
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

14 éves lányon mégjó, hogy túlzás. Nagyon is az!!

21/L

2009. júl. 30. 22:31
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

jól látom 14 éves a csaj ?? hát sztem a piercing és a tetkó tulzás meg a műköröm is felesleges azt irtad jó az alakja akk minek ezek a sz**rok rá meg ha vkinek jó az alakja ha nem lógatja ki a hasát akk is látszik

19/F

2009. júl. 30. 22:45
 10/19 anonim ***** válasza:

Én 9. osztályban (15évesen) csináltattam az első piercingemet(ajak). Aztán még abban az évben jött 2(azt már egy profi piercinges ismerősön rendezte, anyámék tudta nélkül.). Ha illik hozzá és nem divatbol csinálja akkor szerintem oké. Én beléjükszerettem teljesen. :)

16L.

2009. aug. 1. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!