Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Meddig tart egy műköröm?

Meddig tart egy műköröm?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3-4hétig...
2009. júl. 30. 22:52
 12/15 anonim válasza:
ameddig le nem nő... te dönötd el, hogy neked már mikor nem tetszik, hogy levan teljesen nőve..
2010. máj. 29. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én műkörmös vagyok.

Több dologtól függ,h meddig marad fent a műköröm.Pl:mennyire vigyázol rá,mennyire használsz vegyszereket (értem ez alatt a domestos takarításnál stb.),mennyire igényesen van a köröm megépítve,zselé vagy porcelán (van akinek a zselé,van akinek a porcelán tartósabb),de még a nők mensije is befolyásolja.

2010. jún. 24. 18:41
 14/15 anonim ***** válasza:
egyik barátnőmnek 1,5 hónapig tartott, aztán már ő szedette le a suli miatt, mert nem akart leesni a köröm! (zselés)
2010. szept. 25. 22:38
 15/15 Piciregica ***** válasza:
barátnőmmel egyszerre építtettünk,én nekem 3nap múlva lejött az egyik,aztán sorra estek le,és mindkettőnknek fellevegősödtek.4000ft-ot fizettünk érte...ennyiért minőséget vártunk volna el,de ez nem az volt...
2010. szept. 27. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!