Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Meddig tart egy műköröm?

Meddig tart egy műköröm?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 15:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%

ha vagyázol rá,akkor 1 hónapig is.

de ha nem akkor 2 hét.

2009. júl. 30. 16:03
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Van,hogy hetekig,de van olyan i,hogy pár nap alatt letörik!!

Az enyém 2és fél hete lett töltve,meg megcsinálva,5nap mulva az egyik letörött,utána megcsináltattam auzt az egyet,ma megint letörött egy jó hét után:SSS

2009. júl. 30. 16:04
 3/15 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm:)De az nem számít ha az én körmöm nem erős és beszakadozik és gyenge?Attól nem fog rövidebb ideig tartani?
2009. júl. 30. 16:08
 4/15 A kérdező kommentje:
És tudom,hülye kérdés:de nem fáj ?:$
2009. júl. 30. 16:08
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is gyengék a körmeim:S

De ezt a műkörmös meg tudja neked mondani!Nálam sztem az a baj,hogy túl vékony a zselé rajta:SMert be sem ütöm,meg semmi,csak letörik:SSS

Jaa,és nem fáj:D

2009. júl. 30. 16:16
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi:D

Akkor ugyanaz a problémánk.De akkor is fog tartani kb.3 napig a műköröm nem?

2009. júl. 30. 16:27
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Addig biztosan,csak vigyázz ne üsd be sehova az ujjaid végét...

amúgy változó,hogy meddig marad fennt,van mikor nekem is megvannak hetekig,csak ez az egy most "hibás széria"lehet!!

2009. júl. 30. 16:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm:)
2009. júl. 30. 16:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Általában 4 hét, de ez attól függ hogy milyen gyorsan nő a körmöd. És nem attól, hogy vékony a körmöd és gyenge. Nekem pl. elég 5-6 hetente töltenem. Nekem is ilyen műköröm nélkül a körmöm, azért van nekem is és így hosszú és nem törik be. 22/L
2009. júl. 30. 16:59
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Általáb 3-4 hetet egy átlagos műköröm kibír, ha igényesen van megcsinálva és különösebben nem erőlteted meg. Nem kell rá extra figyelmet fordítani, ha jól csinálták meg.

Egyébként az UV lámpázás van, akinek fáj. (Amikor UV lámpában megköt a zselé.) Pl. nekem nagyon fáj, mert nagyon el van vékonyodva az eredeti körmöm, illetve az UV lámpa is nagyon erős. Van, aki meg sem érzi, van akinek, csak kellemetlen, nekem meg egyenesen tortúra, utálom. Pedig nem vagyok ám nyafogós, van jó pár tetkóm mindenfelé, de meg se közelítetík számomra az UV lámpázást. :D (Ne aggódj, nagyon kevesen reagálnak csak így rá.)

2009. júl. 30. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!