Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Eredeti az a Gucci táska,...

Eredeti az a Gucci táska, aminek halas a cipzárja?

Figyelt kérdés
A belsejébe is bele van írva, hogy Gucci, kívül is van rajta egy Gucci jel. Turkálós, ezért nem tudom, hogy eredeti-e.

2012. aug. 29. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
A Gucci táskák ára kb. 400 ezernél kezdődik. Szerinted bárki is beadna egy ilyen táskát turkálóba?
2012. aug. 29. 13:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez is igaz, de annyi ilyet hallani, hogy miket fog ki egy-két ember turkálókban..
2012. aug. 29. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
99% hogy nem eredeti
2012. aug. 29. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:
:( köszi a válaszokat:)
2012. aug. 30. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól még lehet jó szerintem.

Nagyon jó burburry táskákra is szert lehet tenni turikban, minden stimmel rajtuk.

Ha guccinak néz ki és egy jó replika, szerintem vidd csak el ha tetszik és illik is hozzád.

2013. jan. 2. 19:59
 6/8 A kérdező kommentje:
jahjj igen, megvettem, amint megláttam :) csak egy ismerősöm mondta, hogy ne égessem már magam egy halas guccival :D nem tudom, hogy az eredetin előfordul-e efféle állatka. :D
2013. jan. 3. 00:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem...
2013. jún. 25. 23:31
 8/8 anonim válasza:
Turkálóban is vannak nagy fogások, persze nem sűrűn, hanem évek alatt. Az eddigi legjobb, amit találtam - ráadásul egy olyan turiban, ami turik közt is tényleg a legalja - egy eredeti Hermés kendő volt 200 ft-ért, bevolt dobva a sok rongy közé. :-)
2016. szept. 12. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!