Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül egy gucci vagy...

Mennyibe kerül egy gucci vagy burberry táska? minimum?

Figyelt kérdés
szeretnék egy márkásabb táskát, és itt venném magyarországon, mennyi fájna ez legalább?

2012. aug. 9. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. aug. 9. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:

3-400ezer felett, mármint a gucci, de a burberry is. egyébként a gyik tele még ilyen kérdésekkel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

:)

de javaslom inkább, hogy először gondold meg, valóban megengedheted-e magadnak: gazdag vagy? a ruháid is színvonalas boltokból valóak? (nem az olyan high street márkákbl, mint a zara, h&m stb.) csak azért, mert senki nem fogja eredetinek gondolni, és tekintetük ezt sugallja: na tessék egy újabb státuszszimbólumot hordó hülye majom.

2012. aug. 9. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:
erre viszont még nem gondoltam ,az utolsó kommentelőnek üzenem. Igazából a cuccaim nagyrészt Zarából vannak, és én elég jó márkának tekintem , de akkor ezek szerint ne vegyek olyan táskát ami nagy márka hanem eg ykisebb márka legyek :) Köszönöm
2012. aug. 9. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs, de elég hülyén fogsz kinézni, hogy a ruháid zarások, a táskád meg Gucci... Aki Gucci meg Burberry táskákat engedhet meg magának, nem a Zarából meg a H&M-ből öltözik, hanem szintén a Gucciból, Burberryből, Diorból..stb és ezzel most nem megbántani akarlak.
2012. aug. 9. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
ém h&m-ből egyáltalán nem öltözök,szerintem a Zara ruhák elég elegánsak, a burberry pedig szerintem tini létemre egy kicsit már túl felnőttes lenne amugy meg 17 éves vagyok. és elég gazdagok vagyunk hogy ezt megengedhetjük magunknak.
2012. aug. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!