Szerintetek 13 eves korba sminkeljem magam?
Figyelt kérdés
csak azert kerdem mert ilyen koru lanyok mar sminkelik magukat2012. aug. 24. 22:15
11/14 anonim válasza:
Énis 13 éves vagyok és énse sminkelem még magam.Csak ünnepkre meg nagyobb sulis eseményekre. De majd szept.től szeretném mgam minden nap(csak spirál megy szájfény esetleg).Sztem nembaj hogy még nem sminkeled magad. Amúgy te most mész 7.be vagy 8.ba?
12/14 A kérdező kommentje:
koszi am 8.ba megyek:D
2012. aug. 25. 11:14
13/14 anonim válasza:
Az én osztálytársaim közül 1 lány van aki nem sminkeli magát. Van 3 lány aki túlzásba viszi (szempillaspirál,szájfény,alapozó,szemhéjfesték) <--- ez már sok szerintem! A többiek meg szempillaspirál , néha korrektor. Én csak szempillaspirált használok és szájfényt.Szerintem egyáltalán nem baj ha ennyi idősen sminkeled magad. (csak szempillaspirálra gondolok) Sokan sminkelik magukat már ennyi idősen és ebben a korban már adnod is kéne magadra. Tudom , hogy nem kéne még ennyi idősen sminkelni magát egy 13 éves lánynak de hellóóó , már 2012-tírunk..legalább egy kis szempillaspirál belefér.
14/14 A kérdező kommentje:
koszi.
amugy enis ezeket hasznalom:szempillaspiral meg szajfeny
2012. aug. 25. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!