Szerintetek 13 eves korba sminkeljem magam?
koszi
azt hogy erted h ne tul sokat??
Középiskolától kezdve esetleg.
Ha az ennyi idős lányok már mind gyereket szülnének, akkor már te is, csak azért mert ők is?
Nem b@szogatásból, csak azért, mert te mondtad, hogy az ilyen idős lányok már sminkelik magukat? Nem kell mindig utánozni másokat.
3.valaszolo koszi
2.valaszolo : nem nem akarom utanozni oket csak megkerdeztem h normalis az ha valaki ilyen korba sminkeli magat!
Ja, így más. Ha ez a kérdés, hogy normális-e, akkor nem.
Amúgy nem baj ha otthon kedvtelésből sminkelgetsz, legalább gyakorolsz. Ha vonzódsz a dologhoz, megértem. Én egész kicsiként vonzódtam a dologhoz, de nem engedték meg a szüleim, csak középiskolától. Szerintem érthető okokból. Na meg az általános iskolában ilyenről szó se lehetett. Remélem manapság se divat elnézni ezt a tanároknak.
Ha szeretnéd, akkor otthon csináld, csak emberek közé ne menj úgy! Nem gyereknek való így kinézni.
koszi:D
am en csak alapozot hasznalok es szempillaspiralt!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!