Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segítség! Hogyan sminkeljem...

Segítség! Hogyan sminkeljem ki az apró szemeimet?

Figyelt kérdés

Hogyan sminkeljem a picike szememim? tus ilyesmi szóba se jöhet mert iszonyatosan kicsinyíti az amúgyse nagy szemeim.... Eddig csak spirált használtam de mostmár szeretnék szép sminkekeket is feldobni magamnak.

Vagy esetleg tudna valaki olyan sminkest aki foglalkozna velem és megtanítana? Tanfolyamra nem szeretnék menni, inkább egy sminkestől tanulnék aki csak velem foglalkozna mutatna 1-2 trükköt hogyan tudnám szépen sminkelni.

2012. aug. 24. 09:40
 1/4 anonim válasza:
nekem sem valami nagy én úgy szoktam csinálni hogy a szemem sarkánál vastagabban festem ki,meg nem a vízvonalat festem hanem alatta,nem tussal hanem sima szemceruzával
2012. aug. 24. 09:43
 2/4 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=96mD5Lu5Cm8

nézd meg ezt a videót.:D

2012. aug. 24. 09:44
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. remélem írtok még! :)
2012. aug. 24. 09:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sötét színek helyett inkább világosabbakat és fényeset használj!

A szemedet alul és felül is kihúzhatod, de nem teljesen, csak kb a szemed feléig. Vékony tusvonal is mehet szerintem, ha kifelé és felfelé húzod a "farkincáját"

A szem belső felére, a könnycsatornához is tegyél világos színt

mindenképpen szedd vagy szedesd ki szépen a szemöldököd, mert az is ad neki egy keretet, ha túl vastag, akkor

2012. aug. 24. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!