Túl picik a szemeim. Hogyan sminkeljem a szemeimet, hogy optikailag nagyobbnak tűnjenek?
Annyi ilyen kérdés volt már...
A fehér szín megnyitja a szemet. Ha közel is ülnek egymáshoz, akkor a szemed belső, orrod felőli sarkába fehéres, csillogós festéket vigyél fel.
Nem árt ha keretet adsz a szemednek valami szemceruzával, mondjuk feketével, barnával, kékkel, zölddel, lilával.
De én javaslom a barnát. Bár attól is függ milyen színű a szemed.
Az tévedés, hogy a fekete szemkontúr kicsinyíti a szemet, ha jól alkalmazod korrigálhatsz vele és csak feltűnőbb lesz a szemed. És nem tűnik majd kicsinek.
A szempilláidat hangsúlyozd esetleg valami természetesebb hatású tincses (szálas) műszempillát is rakathatsz fel.
A szempilláidat miután kifestetted és már majdnem megszáradtak az ujjaddal nyomd kicsit felfelé. Így még inkább nyitottá válik a tekinteted.
A szemhéjadra tehetsz valami kagylóhéjas, csillogó, szemhéjpúdert érdemes egészen a szemöldökcsontig eldolgozni, hogy ott is pasztelles csillogjon.
De a legfontosabb a szemzugba és alulra felvitt fehéres, púder. És keretezés, majd szempillafestés, főleg felül és oldalt a füled felőli résznél pár szálat kb. 3at húzz át megint vastagon és felfelé, kifelé irányuló mozdulatokkal menj át rajtuk mégegyszer.
Azt hiszem a gyöngyházas világos szemhéjpúderek is jók lehetnek.
De már nagyon sokszor írtam szinte ugyanilyen kérdésekre tanácsokat itt, biztos találkoztál már azokkal is.
C.
Köszi a tippeket!
Most már tudom,hogy legyek csinibb! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!