Folyékony alapozóhoz olcsó de jó ecset vagy szivacs?
A duo fiberről olvastam jókat, de a MAC is és a Sigma is elég drága, nincs valami olcsóbb alternatíva?
+1 kérdés, h kabukival is lehet folyékony alapozót felvinni, vagy az csak por állagúhoz jó?
Nekem is ugyanaz van, mint az elsőnek, és szeretem, mert könnyebb eloszlatni az alapozót.
Kabukim nincs, de szerintem azt ne használd folyékony alapozóhoz. Inkább púderhez.
Nagyon jó a duo fibre. Egyenletesen el lehet vele oszlatni az alapozót. Régebben kézzel szoktam felvinni, az még jó volt, de próbáltam ezeket a szivacsokat, nem jöttek be. Csíkosan vitték fel és lassan tudtam felkenni. Ráadásul minimum a felét felszívták az alapozónak, ami egy több ezer forintos cucc esetében nem túl jó.
Ezek nem olyan vészesek árban: [link]
(Az első sokkal jobb.)
Nekem van ilyen ecsetkészletem is, ebben is van, és nagyon megéri árban: [link]
MAC koppintás, de minőségben simán van olyan, mint az átlag drogériás ecsetek. Amit még nagyon szeretek belőle a duo fibre-en kívül, az a lapos alapozóecset és a pirosítóecset (ez valódi szőrből van). A kicsi ecsetek sem rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!