Alapozóhoz melyik a jobb: ecset vagy szivacs? és mért? Ki melyiket használja?
:D sokféle lehetőség.. igazából régen ujjal csináltam de most nem folyékony az alapozóm szóval nem a legkényelmesebb nemek.. am maxfactor miracle touch -ot használok:D ha valakinek mond ez valamit:D
és köszönöm az eddigi vlaszokat:)
Ez igazából több dologtól függ.
Alapozótól is függ, hogy mivel jobb felvinni és attól is, hogy milyen hatást szeretnél elérni.
Ha ecsettel dolgozol akkor ujjal is rá kell segíteni, mert az ecset önmagában nyomokat hagyhat.
Szivaccsal is lehet. De ezeket a könnyedebb, vékonyabban fedő alapozókat nem érdemes szivaccsal.
Valamennyire ismerem az alapozót, amit írtál de én ilyennel még nem dolgoztam. Ki kellene próbálnod melyikkel tudod szebben felvinni és neked miként könnyebb.
Én mindegyik technikát használom, nem tudnék egyet kiválasztani, hogy melyik a jobb. Nem mindegy milyen típusú alapozóval dolgozol vagy milyen sminket készítesz.
Szia :-)
Ha magam sminkelem általában a kezemmel dolgozom el az alapozót (gyorsabb), de ha mást sminkelek általában ecsetet használok. (ez függ az alapozó típusától is, pl. hab, kompakt, krém stb.) Nem szeretem a szivacsot (folyékony alapozónál), mert felszívja nagy részét a termékeknek.
Az ecset precízebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!