Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a jobb módszer, ti...

Melyik a jobb módszer, ti hogyan alapoztok?

Figyelt kérdés

Szivaccsal, ecsettel, vagy puszta kézzel?

Kipróbálnál más módszert?

2011. dec. 17. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az ujjaimmal szoktam "beletapogatni" a bőrömbe, az én bőrömön így lesz a legtermészetesebb. Szivaccsal és ecsettel is próbálkoztam, de végül mindig az első verzió jött be a legjobban. 19L
2011. dec. 17. 18:35
 2/6 anonim válasza:

Változó...a szakemberek inkább ecsetet használnak leggyakrabban.

Én személy szerint az alapozó minőségétől függően szoktam vagy kézzel vagy szivaccsal felvinni, de inkább kézzel szeretek dolgozni.Nekem az ecsetes megoldás nem jön be mert akárhogy próbálom csíkos lesz az eredmény..az ecset pirosításra és púderre való nem alapozóra és pl ha az aprikátort bevizezed mielőtt belenyomod az alapozóba akkor nem fogja magába szívni az üveg felét.De próba szerencse mindenkinek máshogy jön be a dolog.Ha kipróbálod mind a 3 megoldást akkor meglesznek a saját tapasztalataid és tudni fogod h neked melyik a jó :)

2011. dec. 17. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
A könnyebb bedolgozásért , nedvesítsd be az arcodat ,de csak minimálisan, nem szabad , hogy vizes legyen.Így sokkal egyenletesebb eltudod dolgozni, a tapogatós módszerrel.Ez persze csak a folyékony alapozónál működik.
2011. dec. 17. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha valaki próbálta már akkor tudja hogy másik ember arcára ujjal felkenni valamit az nem ugyan olyan mint saját magunknak. Főleg szem környékén.

Én szivaccsal szoktam. A jó alapozóecset nem teszi csíkossá az arcot.

2011. dec. 17. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Felviszem kézzel a főbb pontokra aztán szivaccsal szétkenem :D
2011. dec. 17. 23:20
 6/6 anonim válasza:
Az alapozót kézzel rá a púdert vattapamaccsal a pirosítót ecsettel.
2011. dec. 18. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!