Hol csinálják meg normálisan a fogpiercinget?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Vélemények? Ár?2012. aug. 14. 21:47
1/7 anonim válasza:
Vélemény: A legesztétikusabbmikor körülveszi a kajamaradék...nyílván nem lehet minden étkezés után fogat mosni, de szerintem csak egyújabb rizikófaktor arra hogy leégesd magad....Amúgy is könnyen lyukadnak a fogak semmi pénzért nem furatnék bele...ha eltekintünk a kajamaradéktól és egyébtől szerintem még úgy sem valami szép...inkább cigányos ha ezzel nem vagyok még rasszistának béjegezve...amúgy szeretem a pc-ket de szerintem ez egy undi fajta...bocsi
2/7 A kérdező kommentje:
oké:D de nem fújnak bele ha nem ragasztják
2012. aug. 15. 21:55
4/7 A kérdező kommentje:
esetleg kaphatnék olyan válaszokat ami a kérdésbe vannak? :O
2012. aug. 17. 10:30
5/7 anonim válasza:
Télleg nem fúrják ki hozzá a fogat:) Egy időben nekem is nagyon tetszett,azóta mondjuk már le mondtam róla de ha kis követ rakatsz fel akkor szerintem nagyon szépen tud kinézni:) Amugy azthiszem fogorvosnál lehet csináltatni,de ha veszel ragasztót és követ sajátkezűleg is nagyon egyszerűen fel tudod rakni.
6/7 csöpszli válasza:
Fogászaton csinálják, kb 2-3ezer ft-ért, ha fúratod is. nekem ragasztva volt, ami kb 3 hónapig marad fent. én nagyon szerettem és egy csöppet sem cigányos..
7/7 A kérdező kommentje:
kösziii:)
2012. aug. 27. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!