Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell játszani a nyelvpi...

Hogyan kell játszani a nyelvpiercinggel? Az mit jelent?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Kidugod a golyót, meg huzigálod az ajkadon végig...stb.
2009. júl. 20. 19:35
 2/7 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell? Mert nekem nem megy. El sem ér addig egyik golyo sem. :S
2009. júl. 20. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Mióta van meg? Mert én sem tudtam az elején. Aztán sokat gyakoroltam, és ment, de amúgy szerintem csak magadnak mutogasd, nem sokan nézik jó szemmel :D.

Hát tudod gyűrd össze a nyelved, és a golyó kibukik az ajkadra, kb ennyi. Jobban nem tudom elmagyarázni :S

2009. júl. 20. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
1hete van meg. :) De nem megy,túl messze van az ajkamtól az alsó meg a felső golyó is. Meg a szár is rövid,pedig ugye még a hosszu van benne. Am a pc szinte fekszik a nyelvembe,olyan ferde,az baj? Lehet,h amiatt nem megy?
2009. júl. 20. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg ne játssz vele, mert előrébb jön a lyuk!!! :D
2009. júl. 20. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:

1 hét után még nem lehet vele játszadozni;) még várj egy kicsit, de egy idő után már észre se veszed hogy ott van és nem fogsz vele játszadozni:D

Én amúgy feltudom "fordítani" is, ezt nem nagyon tudom elmagyarázni...az alsó részét kinyomom teljesen és a nyelvem segítségével felfordítom és a szájpadlásommal tartom,tehát az alsó golyó fent lesz:) hihihi

2009. júl. 20. 22:22
 7/7 ada0531 válasza:

azért ferde a pc-d mert úgy szúrták és még nem dagad le teljesen a nyelved addig olyan is lesz és még utána is kicsit...

azt hogy hogyan kell vele játszani meg rájössz majd magadtól is:)

2010. szept. 24. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!