Miért nem tudok játszani a nyelvpiercingemmel? Nem tudom kidugni a golyot, csak nagynehezen, de olyankor mindig megfeszül a nyelvem. Másnak is? Nem kell félnem attól, hogy kitépelődik vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
3hete van meg.2009. aug. 2. 19:05
1/6 anonim válasza:
Minek játszani azzal? Egyáltalán mire jó a nyelvpiercing? Hiszen elvileg nem látni, mert a szádban van. Tehát az "esztétikai értéke" nem túl nagy. (szerintem amúgy egyáltalán nincs neki)
Nekem van egy osztálytársam, aki állandóan azzal szórakozik, hogy kidugja a nyelvpiercingjét... De minek? Valószínűleg azért, mert amúgy nem is látszik, így meg legalább mindenki látja, hogy van neki, ettől meg aztán hű de menő lesz...
(Bocs, hogy kissé elkalandoztam a valódi kérdéstől, de tényleg nem értem, hogy mi a jó egy nyelvpiercingben)
18/L
2/6 anonim válasza:
Gyakorlás a tudás anyja, 3 hét nem sok idő, majd belejössz.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy mindig elakad a fogamba,és nagyon nem jó érzés,ha hozzáér... :S
2009. aug. 2. 19:24
4/6 anonim válasza:
neked mennyi ideig volt feldagadva?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon volt feldagadva. Max 2-3napig,de nagyon minimálisan.
2009. aug. 4. 14:46
6/6 anonim válasza:
és mennyiért csináltattad?merre laksz hátha egy helyen lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!