Ez az "ára" az átállásnak? Babám - 2 hónapos - egész nap nem alszik, pedig 5x - 6x eszik, este 9 órakor nagynehezen elalszik, aztán hajnali 4-kor talpon van.
Egy hónapja még nappal aludt 2-3 alkalommal, akár több órát is, de akkor a nap nála hajnali 1-kor kezdődött.
Most, hogy ez 4 órakor kezdődik, cserébe nappal egy hunyást se alszik, csak sír.
Más is van / volt így a babájával?
Ja, anyatejes amúgy.
Egyébként látom rajta,hogy aludna, el-elbóbiskol 5 percekre, de aztán megébred és felsikít szegényke.
:(
Jesszus..2 hónapos baba nem alszik semmit egész nap!
Minden lehetőséget zárj ki:hasfájás,éhes,melege van,fázik vagy már esetleg túl van pörögve nagyon fáradt és már azért nem tud elaludni!
21:08
A kávét én is csak végső esetben iszom, amikor érzem, hogy csukódnak le a szemeim, ha egy nap 4 órát alszom összefüggően, sokat mondok..
21;08-as vagyok
Nagyon sajnállak,nekem az elsö pár hét volt ilyen borzalmas hogy alig aludtam.Kitartás,állitólag napról napra könnyebb lesz!!!
20.27-es vagyok!
És próbáltál már valamit hasfájásra??Nállunk a Gripe Water jött be de vannak babák akiknél édeskömény tea,Mecsek tea vagy Infacol vagy Espumisan stb!Ezeket próbáltad már??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!