Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez az "ára" az átállásnak?...

Ez az "ára" az átállásnak? Babám - 2 hónapos - egész nap nem alszik, pedig 5x - 6x eszik, este 9 órakor nagynehezen elalszik, aztán hajnali 4-kor talpon van.

Figyelt kérdés

Egy hónapja még nappal aludt 2-3 alkalommal, akár több órát is, de akkor a nap nála hajnali 1-kor kezdődött.

Most, hogy ez 4 órakor kezdődik, cserébe nappal egy hunyást se alszik, csak sír.

Más is van / volt így a babájával?

Ja, anyatejes amúgy.

2011. ápr. 17. 16:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sima vizet illetve kamilla teát próbáltam neki adni, de nem fogadta el, egy ideig a szájában tartotta, aztán vagy kiköpte, vagy cigányútra ment neki.Az anyatejen kívül semmi sem kell neki.A védőnő nekem kicsit több pihit javasolt, mert mikor mondtam, hány órát szoktam aludni, azt mondta mindenképp próbáljak többet pihenni, mert a tejjel átadhatom neki ezt a "pörgést" is, mert ugyebár ez a stressz egyik megnyilvánulási formája, attól függetlenül, hogy nem vagyok ideges.Hát, ami azt illeti, tényleg nagyon aktív vagyok egész nap, sürgök - forgok, mikor a párom itthon van, akkor van kicsit időm magamra, de egyébként szinte semmi.

Sajna ma drasztikus módszert alkalmaztam, magára hagytam most este 7-kor ( pont most lett meg a 12h-ja hogy fent van ), sírt vagy negyed óráig, és most végre álomba szenderült.

:P

2011. ápr. 18. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!