Lányok, szerintetek van olyan akit ez tényleg nem zavar?!
Figyelt kérdés
Vannak olyan barátnőim, akik simán elkérik a púderemet,szájfényemet, korrektoromat, és egyáltalán nem zavarja őket, hogy pl. az előtte az én pattanásomhoz ért... Természetesen én meg nem szívesen adom oda, nyilván nem irigységből, hanem mert ez alapvető higiénia. Veletek is van ilyen? 17/L2012. júl. 27. 11:10
11/14 anonim válasza:
alap max szemcerkát nem nagyon mert elkaphatsz valami fertőzést de szájfény korrektor púder ezektől semmi bajod nem lesz főleg ha barátnőid
12/14 A kérdező kommentje:
9. teljesen egyetértek! :)
Uccsónak:
szájfény: érintkezhet nyállal, nem egy betegség cseppfertőzéssel terjed
púder, korrektor: ált. tesi után kell ezeket használni, amikor ugye izzadunk, és már írtam előtte is, hogy gyakorlatilag egyik ember a másiknak adja át a pattanásait
2012. júl. 27. 18:46
13/14 anonim válasza:
Mi mindent odaadunk a másiknak, golyós dezodortól kezdve a szájfényig. De ez csak azokkal a barátnőimmel van, akikkel kölcsönösen húzzuk le egymást. Olyan valakitől nyilván nem kérek kölcsön ilyeneket, aki nem szokott tőlem is kérni, mert gondolom lehet, hogy őt zavarja. 16l
14/14 anonim válasza:
Ilyeneket én nem adnék oda, mert lehet, hogy őt nem zavarja, hogy hozzám ért, de engem igen, hogy hozzá... Szerintem ha megmondod, hogy ez neked intim dolog, és szerinted nem higiénikus, ha ugyan azt használjátok, akkor meg fogják érteni. Meg különben is miért használnák ugyan azt a színt, típust, nyilván más a bőrszínük, szemszínük, bőrtípusuk, stílusuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!