Lányok, akik borotvával borotváljátok a lábatokat, nem zavar benneteket, amikor kezd nőni a szőr (nekem már szinte 1 nap után) és nagyon szúr? Engem nagyon zavar.
Nagyon rossz,hogy olyankor ennyire érdes a lábam.Nem akartam soha borotválni a lábamat,de nekem, a meleg gyantától is,és az epilátortól is beleszakad.:( és utána még sokkal rosszabb.Viszont így a borotvától meg nagyon rossz érzés,vagy pl. ,ha valaki véletlenül hozzáér a lábamhoz...az is.:S Ő mit szólhat?
köszi előre is!
(ja és a szőrtelenítő krémet is és a hideg gyantát is próbáltam már,de azok sem váltak be...:S)
2. vagyok, ha szeret akkor sztem tök mind1 neki
ráadásul az enyém még pöttyös is, nem tudok mit csinálni...
1x az első fürdésünk közben az akkori barátom ennyit mondott: nő a szőröd :D
(mintha magamtól nem tudtam volna...)
16:22 vagyok!
Nekem sem vált be a gyanta,pedig kozmetikus csinálta.Ahhoz,hogy jól kitépje az erős szőrömet meg kellett hagynom 1 cm.re,ami ilyen fekete sűrű szőrnél,hát nem épp előnyös.Nagyon csúnya lett utána a bőröm és mire kezdett elmúlni,már bújtak is ki a szőrszálak.
Én inkább borotválom,és bevállalom,hogy borostás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!