Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, szerintetek van olyan...

Lányok, szerintetek van olyan akit ez tényleg nem zavar?!

Figyelt kérdés
Vannak olyan barátnőim, akik simán elkérik a púderemet,szájfényemet, korrektoromat, és egyáltalán nem zavarja őket, hogy pl. az előtte az én pattanásomhoz ért... Természetesen én meg nem szívesen adom oda, nyilván nem irigységből, hanem mert ez alapvető higiénia. Veletek is van ilyen? 17/L
2012. júl. 27. 11:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Van, és én ezt el is mondtam nekik, és nem bánják. Az én barátnőim többségben olyanok hogy figyelnek a higiéniára, és én a világért nem kenném ki magam olyan szájfénnyel amit az előttem lévő használt. Más se hiányzik a pattanásos bőrömhöz mint egy jó kis herpesz. :D
2012. júl. 27. 11:14
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
A szájfényt talán nem kéne, de a másik kettő szerintem annyira nem gáz. Van, hogy mi is kölcsönadjuk egymásnak az ilyeneket.
2012. júl. 27. 11:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Fú tőlem még szerencsére nem kértek ilyet,csak 1x szemceruzát de azt kölcsön adtam mert abban nincs semmi szerintem.De rúzs meg ilyenek sose...én nagyon figyelek az ilyesmire,még a saját anyám után se iszok meg semmi.Lehet hogy ez már túlzás,de régebben mindenki után ittam stb. aztán össze is szedtem egy elég veszélyes fertőzést,szerencsére (kopp-kopp) sikerült kigyógyulnom,de azóta semmi ilyesmi.+Állandó kézmosás,fertőtlenítés.. Ti is vigyázzatok erre!
2012. júl. 27. 11:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én senkinek sem adnám oda, főleg nem szájfényt. Magyon undorító.

Max. ilyen fújós dezodort adnék oda.

2012. júl. 27. 11:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van ilyen az osztályban. A legjobban azt "szerettem", amikor vettem egy deot és elvittem, mert tesink volt. Aztán elkezdek kunyerálni, oké, a barátnőimnek adok, fordított esetben ők is adtak/adnának. Végül kb. az összes lányon végigjárt a spraym és egy hét alatt elfogyott. Azóta egyébként kipróbáltam a golyós dezodort, ami jobban bevált, így már ezt használom. Amikor tesink van természetesen elviszem, de nem adom oda senkinek higiéniás okok miatt.

Én nem szívesen adom oda sminkcuccaimat másoknak, nem önzésből, hanem mert leejthetik, tönkre tehetik, a higiénia is fontos. Egyszer a szemhéjpúderemet adtam oda az osztálytársamnak, benne volt az ecset is. Nem értem, ha látja, hogy az ecset egyik felével a világos színt viszem fel, a másikkal pedig a sötétet, miért a világossal kell a sötétet felvinnie?!

Tőlem még ajakápolót szoktam szívesen kérni, hát nem azért, anyumnak sem adnám oda, nem hogy az osztálytársaimnak.

Mostmár nagyon kevés ember van, akinek odaadok valami sminkcuccot, azok is inkább korrektor (de látom, hogy nem a bőrükhöz érintik, hanem a kezükkel viszik fel), szempillaspirált, szemceruzát, tust, ilyesmit. De csak olyanokban, akikben megbízok és nem fogják elbsz*ni.

17/L

2012. júl. 27. 11:44
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát szerintem a púder is elég gázos, mert ugye egy kis lapka van hozzá és abban elég jól meg tudnak telepedni a baktériumok.

A tönkretevés hirtelen eszembe sem jutott, pedig arról is mondok kapásból egy példát. Suliban barátnőmnek kölcsönadtam egy szemhéjfesték palettát. Aztán jött egy osztálytársam, hogy na ő majd kifesti, rögtön szét is barmolta az applikátort, azóta sem láttam pont akkora méretűt...

2012. júl. 27. 11:58
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja, én is golyós deot viszek tesire :D És tényleg annyira jellemző, hogy azok szeretnek rárepülni a dolgaidra akikkel kb. 3 szót beszélsz egy évben :D
2012. júl. 27. 12:01
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
sztem nincs ebbe semmiroszz.. barátnőknél ez szinte alap..:)
2012. júl. 27. 12:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon szoktak ilyeneket kérni tőlem, mert én is és a barátnőim is mindig otthon sminkeltünk. Max. korrektorral szoktunk 1-2 bőrhibát az iskolában kijavítani, de akkor sem használtuk soha egymásét. Púdert, szájfényt, vagy akár szempillaspirált, ceruzát sem adnék kölcsön. Korrektort esetleg, de csak ha stiftes, mert akkor utána simán le tudom törölni. A fésűmet el szokták kérni, odaadtam, de nem szívesen. Utána azt is mindig letöröltem vagy lemostam használat előtt. Nekem valahogy nincs gusztusom ilyeneken osztozni. Persze tudom, hogy nincs semmi fertőzésük, meg én sem vagyok tisztább náluk, de szerintem mindenki tartsa meg magának a bacijait.
2012. júl. 27. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
Én a barátnőimnek szívesen odaadnám az alapozómat,korrektoromat még talán a púderemet is...(mindig van náluk saját sminkszivacs, így nem zavarna)csak hát túl világos a bőröm..szóval csak ha nagyon muszáj és otthon hagyták a neszesszerüket akkor szokták elkérni:D A szempillaspirálomat,szemceruzámat,szájfényemet már gyakrabban szokták használni egyáltalán nem zavar:)
2012. júl. 27. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!