Lányok, szerintetek van olyan akit ez tényleg nem zavar?!
Én senkinek sem adnám oda, főleg nem szájfényt. Magyon undorító.
Max. ilyen fújós dezodort adnék oda.
Nálunk is van ilyen az osztályban. A legjobban azt "szerettem", amikor vettem egy deot és elvittem, mert tesink volt. Aztán elkezdek kunyerálni, oké, a barátnőimnek adok, fordított esetben ők is adtak/adnának. Végül kb. az összes lányon végigjárt a spraym és egy hét alatt elfogyott. Azóta egyébként kipróbáltam a golyós dezodort, ami jobban bevált, így már ezt használom. Amikor tesink van természetesen elviszem, de nem adom oda senkinek higiéniás okok miatt.
Én nem szívesen adom oda sminkcuccaimat másoknak, nem önzésből, hanem mert leejthetik, tönkre tehetik, a higiénia is fontos. Egyszer a szemhéjpúderemet adtam oda az osztálytársamnak, benne volt az ecset is. Nem értem, ha látja, hogy az ecset egyik felével a világos színt viszem fel, a másikkal pedig a sötétet, miért a világossal kell a sötétet felvinnie?!
Tőlem még ajakápolót szoktam szívesen kérni, hát nem azért, anyumnak sem adnám oda, nem hogy az osztálytársaimnak.
Mostmár nagyon kevés ember van, akinek odaadok valami sminkcuccot, azok is inkább korrektor (de látom, hogy nem a bőrükhöz érintik, hanem a kezükkel viszik fel), szempillaspirált, szemceruzát, tust, ilyesmit. De csak olyanokban, akikben megbízok és nem fogják elbsz*ni.
17/L
Hát szerintem a púder is elég gázos, mert ugye egy kis lapka van hozzá és abban elég jól meg tudnak telepedni a baktériumok.
A tönkretevés hirtelen eszembe sem jutott, pedig arról is mondok kapásból egy példát. Suliban barátnőmnek kölcsönadtam egy szemhéjfesték palettát. Aztán jött egy osztálytársam, hogy na ő majd kifesti, rögtön szét is barmolta az applikátort, azóta sem láttam pont akkora méretűt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!