Lányok, akik tudják! Miért jó, hogy pár lány kiszedi a szemöldökét és odafest egyet? Olyan nagyon nem természetes, hogy szép csajt is elront. (17/F)
Ami nem az a vékony fekete vonal,hanem igényesen ,szépen van tetováltatva az nem rossz,és nem is annyira feltünő.
Én azért gondolkodom rajta,mert anno tini koromban kiszedtem vékonyra és van olyan része ahol hiányos,elég rossz mindig rajzolgatni:/
Nem olvastam el a többi hozzászólást, szóval bocsi, ha már leírták százszor előttem, de szerintem:
1. Vannak akik így érzik magukat szépnek. Sőt olyanról is hallottam, hogy a csaj undorodott mindenféle szőrtől (ez alól kivétel volt a haj és a szempilla) és ezért a szemöldökét is kiszedte.
2. Vannak olyanok is, akiknek (szerintük) nem szép formájú a szemöldökük és nem tudják rendesen formázni, ezért inkább az egészet kiszedik és újrafestik.
3. Meg vannak, akik csak a divat miatt csinálják.
Vannak persze szolidabb változatok is, amikor csak átmennek rajta szemöldökporral/szemöldökceruzával, hogy a hiányt/színt korrigálják, esetleg szebb formát adjanak neki. A szemöldök nagyon fontos része az arcnak, olyan a szemnek, mint a képnek a keret. Nekem sem tetszik a túl vékony szemöldök (én csak csipesszel megformázom, oszt kész, nem vacakolok a porral meg a ceruzával, alapból elég sűrű), de van akiknek ez tetszik, így érzék jól magukat.
16L
Nekem nénikém rákos volt, és a kemotól hullott ki a haja - és a szemöldöke, szóval ő ezért tetoválta...
Nekem meg nagyon vékony szálú és ritka szemöldököm van, ezért fogom tetováltatni - sok időt spórolnék reggelente, ha nem kéne szemöldököt festeni magamnak, pedig én nem is szoktam szedetni se csak középről - de oda nyilván nem rajzolom vissza xD, amint lesz rá pénzem - mert azért vannak fontosabb dolgok szerintem, mint egy tetoválás...
Viszont azért jó, mert nekik tetszik, azt hiszik ez a szép, úgy érzik ez áll jól nekik...és ha "jól áll" nekik, akkor magabiztosabbnak érzik magukat stbstbstb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!