Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Meddig tarthatok el a sminkcuc...

Meddig tarthatok el a sminkcuccok?

Figyelt kérdés
Alapozo, szajfeny, szemhejpuder, ruzs, ... stb
2009. júl. 8. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyiken van egy tégely kinézetű kis grafika, annak a belsejében egy szám és egy betű, pl. 12M. Ez azt jelenti, hogy az első felbontástól számítva ennyi ideig lehet eltartani. A szám a mennyiség, a betű a mértékegység angolul. D - nap, W - hét, M - hónap , Y - év. A fenti példában a 12M 12 hónapot jelent.

Általában egyébként 6 és 24 hónap közötti időszak van rájuk írva.

2009. júl. 8. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

16:04-es vagyok ismét. Ilyet keress:

[link]

2009. júl. 8. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

kb:

3-6 hónap: szempillaspirál

6-8 hónap: folyékony alapozó, krémes alapozó, korrektor, arctisztító, hidratáló

12 hónap: púder, szemhéjpúder, arcpirosító, szájfény, szájrúzs, tonik

18 hónap: szemceruza, szájkontúr

de ez függ a termék minőségétől is...

2009. júl. 8. 16:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat!
2009. júl. 8. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A 16:04es nagyon jól leírta.

Annyival egészíteném ki, hogy sokszor utána is jó még illetve én nem nézek szavatosságot, érzem/látom rajta ha már nem jó. Mindent addig használok amíg el nem fogy, vagy amíg nem veszem észre, hogy megváltozott a színe, állaga.

Semmi bajom tőlük.

Viszont szempilla spirált 3-6 havonta cserélni kell úgy tudom, akkor is ha tele van. De nekem van olyan is, ami több éves és még mindig használom. Persze gondolom számít, hogy kb 1-2 havonta használom, mert nekem sok van és sokféle színben. Mindig másikra esik a választásom. De nekem be se száradtak és a szemem se fáj tőlük. A rúzsokat meg időnként át szoktam törölni fertőtlenítős kendővel... meg mindent tisztán tartok. A parfümjeim között is van sok ami nem is tudom már hány éves, azoknak sincs baja.

Észreveszed, ha már valamelyikkel probléma van. Viszont arra figyelj, hogy ha valamit rég nem használtál ne egy nagy esemény előtt pár perccel kend fel, hanem előtte pár nappal próbáld ki, nehogy ott érjen meglepetés, amikor nem kéne...

2009. júl. 8. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszodat! :)
2009. júl. 9. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!