Valaki lenne szíves nekem leírni, hogy milyem sminkcuccok kellene az alábbi (szem) sminkhez, és hogyan kell elkészíteni? (fontos, kép lent)
Kettő sminkről lenne szó:
1: [link]
2. [link]
A második sminknél hogyhogy olyan vastag a tus?Lehet olyan ecseteset venn?Melyik illik jobban a kettő közül egy 16 éves lányhoz buliba?
1. fekete, fehér szemhéjpúder,púpder, spirál, tus, szemöldökfesték
2. pder, fehér szemhéjfesték, (fekete szemhéjfesték - meg lehet oldani nélküle, de szerintem könnyebb ha van), tud, szemöldökfesték
az elsőtől nagyobbnak látszik a szem.
köszi:)
Az elsőnél a szempillák tövébe fekete szemhélypúder kell?Én úgy látom,de nem biztos,mert csukva van a szeme.
igen az alsó szempillák tövébe is tehetsz feketét.
cellux azért, mert látod ott a külső szemzugnál a felfelé ívelő vonalat? ami a szemhéjpúderből van kidolgozva, nem a tust. ha azt az életbe soha nem cisnálod meg szabadkézzel ennyire szabályosra, én úgy csináltam régen, hogy egy kis darab celluxot odaragasztottam ilyen ferdén, és akkor egyenes lett a vonal.
1.vékonyan(!) tussal kihúzod a szemed,a mozgó részre felviszed ezt a fehér/ezüst(nem tudom milyen színű:$)szemhéj festéket a többi részre pedig sötét szürkét/feketét.Amikor azt akarom,hogy szép vonalban kimenjen a szemöldököm végéig oda ragasztok egy szeletnyi tixó ragasztót döntve és az mellet húzom meg a feketét:) (nagyon jó kis trükk;d)szempillaspirálozás,végül pedig ha akarod átfestheted a szemöldöködet egy kis szem/szemöldök ceruzával:)
2.A szemhéjadra felviszel bézs/halvány rózsaszín (ha jól látom a szemöldök csonton pedig világos barna szín van,ha akarod akkor oda is vidd fel a megfelelő színt,de halványan) szemhéjfestéket,majd tussal kihúzód a szemed cicásra és szempillaspirál.
Szerintem mindkettő megfelelő buliba:)
Azt válaszd amelyik,jobban illik a ruhádhoz;)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!