Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A kínaiban lévő sminkcuccok...

A kínaiban lévő sminkcuccok jók vagy károsak?

Figyelt kérdés

A kínaiban láttam egy kb 10 színű szemhéjfesték palettát, 6-700 Ft körül volt az ára. Azt szeretném kérdezni, hogy megvehetem-e, nem káros a szememre? Mert nagyon tetszenek a színei. Vagy inkább vegyek pl Essence vagy más sminket, ne kínait? A válaszokat előre is köszönöm :) Amúgy alkalmakra gondoltam magam sminkelni..

14/L

2011. ápr. 30. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom,de sose próbálnám ki semmi pénzért. ne az arcodon spórolj,hosszú távon lehet,hogy többet árt,mint használ.
2011. ápr. 30. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Dm-ben is vannak egészen olcsó sminkcuccok, és mivel csak alkalmakkor használod nem is lenne szükséged 10 színre, lejárna még mielőtt elhasználnád a felét.
2011. ápr. 30. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
vettem a kínaipicacon egy nagyon nagy sminkkészletet, volt benne mindenféle szín, púderek, arcpirosító, ecsetek, és elég tartós is. szép színei vannak, és nem pereg le a szemhéjfesték sem. vagy nekem sikerült jót kifognom, vagy nem gagyi. kb 1200ft-ért vettem, de nekem nagyon bejött! :)
2011. ápr. 30. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
én 1000 FT-ért vettem kínaiban egy 48 színből álló palettát. amilyen meglepő nagyon jó :O nem pereg le nekem sem, erősek a színei és nem hinném hogy károsítja a bőrt.
2011. ápr. 30. 12:16
 5/9 A kérdező kommentje:
az egyik osztálytársamnak is ugyanaz a festéke van, mint amit kinéztem, és ő mondta, hogy jók meg erősek a színei. most akkor lehet megveszem. :) és köszi a válaszokat :D
2011. ápr. 30. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
16%
károsak meg ne vedd, begyulladhat tőle a szemed.
2011. máj. 2. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Változó nekem van ilyen is olyan is( amúgy elárulom ami a dm-ben van a többség az is kínai ) vegyesek a tapasztalatok. Vedd meg nyugodtan, majd kiderül, arra viszont tényleg vigyázz, hogy a szemedbe ne kerüljön.Ha meg hamar lekopik a színe akkor segít ha teszel alá egy kis alpozót=)
2011. máj. 4. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Vedd meg szerintem nem nagy pénz érte és van hogy az olcsóbb jobb.Ez olyan dolog,hogy sokszor elitebb butikokba is megtalálod drágán azokat a cuccokat amiket a kínaiba fele annyiért árulnak.Én még nem vettem,de ha találnék olyat ami megtetszik,akkor nem hezitálnék.

Most rendeltem az Avonból 1400ért pirosítót,de nagyon rossz,úgyhogy benézek egy 100Ft-osba:D

2011. máj. 4. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
én még kínaiba eddig nem is láttam sminkcuccokat ( vagy csak nem figyeltem) de am ink jobb venni máshol dm, rossmann, vagy ilyen kis illatcentrum-ba, de amúgy valóban előfordul hogy némelyikre rávan írva hogy kínából származik
2011. máj. 4. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!