13 éves vagyok és nagyon pici műkörmöt szeretnék. és nem vagyok ribi ezzel csak magamnak szeretnék jobban tetszeni és mert szépnek találom. Tis mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 13:14
11/18 A kérdező kommentje:
sokaktól hallom ezt és igazából meg is tudom érteni . ha nem most később 2 év múlva kb kipróbálom mindenképpen de ha nem jönne be akkor nem is csináltatok többet
2012. jún. 15. 14:09
12/18 anonim válasza:
Akárki akármit mond, te kislány vagy és még nem való neked
13/18 A kérdező kommentje:
igen ezzel szerintem mindenki úgy van hogy persze 13 éves kislány (ezt mondja egy kivülálló9 de valahogy te magadat mégis érettebbnek és idősebbnek érzed. na de elfogadom xD
2012. jún. 15. 18:27
14/18 anonim válasza:
Csináltass francia géllakkot! Teljesen olyan hatása van, mint a műkörömnek, de nem az :) És ettől még a körmöd se megy tönkre..
15/18 A kérdező kommentje:
igen pontosan azt szeretnék mert féltem a körmöm hogy tönkremenne.köszönöm a tanácsokat
2012. jún. 15. 19:28
16/18 anonim válasza:
Szerintem nem kellene, testileg mindenképp kislány vagy még, belsőleg nem tudom, ez egyéni.
17/18 A kérdező kommentje:
hát lehet... viszont a géllakk nem rossz ötlet
2012. jún. 15. 21:05
18/18 anonim válasza:
Szerintem a műkörömre is ugyan úgy ráérsz mint bármi másra....használj köröm ápolót...a dm-be lehet kapni és növeszd meg...sokkal jobban jársz vele.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!