Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 éves vagyok és nagyon pici...

13 éves vagyok és nagyon pici műkörmöt szeretnék. és nem vagyok ribi ezzel csak magamnak szeretnék jobban tetszeni és mert szépnek találom. Tis mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 13:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 13 évesen még csak növeszd a körmeidet és festegesd azt.
2012. jún. 15. 13:24
 2/18 anonim ***** válasza:
Elsősorban a barátaidnak, ismerőseidnek akarsz megfelelni, nyilván nekik is van, úgy érzed, kilógsz a sorból, másodsorban pedig magadnak. Én amondó vagyok, felesleges, de a későbbiekben is, egy nő a természeténél fogva szép, nem mű dolgokkal. Máskülönben, ha nagyon picit szeretnél, mi szükség műkörömre? Megnöveszted a körmöd, és tetszés szerint kidekorálod, vagy egy hozzáértő, az eredmény ugyan az.
2012. jún. 15. 13:24
 3/18 A kérdező kommentje:
igen igazatok van csak az a baj hogy a körmöm alakja és minősége nagyon jó addig amíg meg nem nő. mert elkezd repedezni meg letörik.viszont olyat hallottam hogy a műköröm erősíti a körmöt. igaz ez?
2012. jún. 15. 13:26
 4/18 anonim ***** válasza:

Másodikkal egyetértek, csak a haverjaidnak akarsz megfelelni, mert azt hiszed, kevesebb leszel azzal, ha neked nincs olyanod, ami nekik.

Csak vigyázva ezzel a hozzáállással, mert az ilyenek szoktak bagózni, vedelni meg kefélni ennyi idősen. Egyik barom elkezdi, aztán a magadfajták meg mennek utána.

Miért nem akarsz különb lenni a sok műmájernél? Miért nem akarsz te példa lenni? Örökké csak másokat akarsz utánozni, vagy azért valamikor le akarsz ezzel állni?

2012. jún. 15. 13:28
 5/18 A kérdező kommentje:
ezzel nem utánozni senkit max kicsit írigylem őket de a műköröm és a szex nem ugyanaz. annak majd eljön az ideje hiszen azt nem lehet utánozni mivel kell hozzá egy másik ember is és az nem pottyan az öledbe. nem így van?
2012. jún. 15. 13:33
 6/18 anonim ***** válasza:

El kell, hyog keserítselek, a műköröm nem megerősíti, hanem még inkább elgyengíti a körmeidet. Sok ismerősnek, családtagnak van és mind panaszkodik, hogy a papír vékonyabb, mint a körmük.

Inkább vegyél egy körömerősítő lakkot, azzal kenegesd. Nekem a sima körömlakk is sokat segített, most már kevésbé töredezik a körmöm.

2012. jún. 15. 13:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Igen, a műköröm erősíti, de nem ez az egyetlen megoldás. Nagyon sokféle körömápolószer létezik. Illetve, figyelj oda az étkezésedre is, sokan tévhitnek vélik, de sokszor a nem odafigyelt étkezés áll a töredezett, repedt körmök hátterében.
2012. jún. 15. 13:36
 8/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, rosszul írtam, a körmük vékonyabb, mint a papír.
2012. jún. 15. 13:36
 9/18 A kérdező kommentje:
igen például megoldás lehet a sima zselés lakk a természetes körömre?
2012. jún. 15. 13:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csináltass:) én ma ballagok,és nekem sincs..:) sokan csináltattak az osztályunkban,de nincs értelme,utána 2 hónap míg normálisan rendbe jön,meg főleg még nyáron ha pl utazásra bepakolsz,meg csinálni akarsz valamit,megakadályoz benne..:)nincs értelme.
2012. jún. 15. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!