Más is szokta melegben hűtőbe tenni a testápolóját, krémeit, vagy csak én?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 20:21
1/2 anonim válasza:
Nekünk régebbi építésű, vastag falú a házunk, a legnagyobb kánikulában sem megy 25 fok fölé a hőmérséklet idebent, így nincs szükség a kozmetikumok hűtésére. Egyetemistaként béreltem panellakást, na ott nyáron legszívesebben saját magam is beköltöztem volna a hűtőbe.
2/2 anonim válasza:
Néha szoktam, főleg a nagyon nagy hőségben. Nagyon jó, hűsít és ápol egyben! :))
Múlt héten mentünk ki a kertben (közeli falu szélén van), s mire kiértünk a hőségben teljesen megolvadt az ajakápolóm. Ahogy kitekertem, szinte látszott, hogy folyik szanaszét. Gyorsan betettem a hűtőbe, 2-3 perc alatt megdermedt annyira, hogy használhatóvá vált, de még egy kicsit bent hagytam. :D
Amúgy az ajakápolókkal rendszeresen így járok nyáron, ha elfelejtem betenni a hűtőbe.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!