Lányok! A nagy melegben amikor néptáncot kell járnotok, nincs melegetek a harisnyában? Volt már olyan, hogy alig vártátok mikor vehetitek le, vagy megszoktátok?
Figyelt kérdés
És milyet kötelező hordanotok,NEJLONT,PAMUTOT,vagy amelyik a strapabíróbb?2012. máj. 6. 09:30
1/14 anonim válasza:
Amikor régebben táncoltam ha nagyon meleg volt nem kellett harisnya meg alsószoknya se de amúgy mindegy csak fehér legyen.
2/14 anonim válasza:
Te tuti perverz vagy. Ezt nem itt kéne tílán, erre vannak megfelelő oldalak..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
4/14 A kérdező kommentje:
Ne mondd,hogy perverz vagyok!Az is baj,ha egy normális kérdést feltesz az ember?SORRY!
2012. máj. 6. 12:59
5/14 anonim válasza:
Á, nem vagy az.. Ja, persze. Ez nem baj, de ezt nem így és nem itt kéne.
Akkor áruld már el, hogy minek teszed fel itt a 3. ilyen kérdést FIÚ létedre, ha nem vagy az?!?
6/14 anonim válasza:
Dt tudod mit? Ok, nem vagy az. Akkor most én is kérdezek tök normális hangnemben: miért érdekel téged fiú létedre annyira ez a téma, hogy már a 3., vagy ki tudja hányadik kérdést teszed itt fel ezzel kapcsolatban?
7/14 A kérdező kommentje:
Az utolsó kedves válaszolónak tartozom ezzel a magyarázattal:Nem vagyok perverz,tranzvesztita,csak segíteni akartam valakinek (aki lány)ezzel a kérdéssel az ő nevében.Én egy normális férfi vagyok,vannak sokkal betegesebb kérdések,hát azokat támadd ne engem!Amúgy nem tudom mi az a másik két kérdés,de nálam rossz helyen matatsz az biztos.Azért nem értem egy ilyen kérdés miatt ekkora hűhót csapni miért kell ,de látom már az is baj ha felteszi valaki
2012. máj. 6. 19:03
9/14 anonim válasza:
A másik két kérdés meg tuti a tied, ugyanaz az írásmód, fogalmazás. De nem akartalak megsérteni, csak nekem "idegen" ez az egész. De mindegy, tényleg hagyjuk a témát.
10/14 A kérdező kommentje:
A másik két kérdés tutira nem az enyém!Nincs két egyforma ember,de a gondolkodásuk hasonló lehet.Na felejtsük el egymást!Szia!
2012. máj. 6. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!