Lányok! A nagy melegben amikor néptáncot kell járnotok, nincs melegetek a harisnyában? Volt már olyan, hogy alig vártátok mikor vehetitek le, vagy megszoktátok?
Figyelt kérdés
És milyet kötelező hordanotok,NEJLONT,PAMUTOT,vagy amelyik a strapabíróbb?2012. máj. 6. 09:30
11/14 anonim válasza:
Szerintem ez a 80% hozzászóló nem egészen 100%. De még 80 se...
12/14 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem a harisnya jelenti a legnagyobb problémát! Sokszor 3 blúz van rajtunk, mert fél percünk van a teljes átöltözésre. Plusz erre jön még egy vastag mellény és fekete kendő. Ja és általában órákat töltünk ilyen viseletben a napon...
Senkit nem akarok megbántani, de csak a gagyi, igénytelen együttesekben megengedhető a hiányos öltözet.
A harisnya pedig a jobb együttesekben KÖTELEZŐEN fehér pamutharisnya! 16/L
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak!Köszi,végre egy értelmes választ kaptam.Elhiszem,hogy sok ruha van rajtatok emellett egész nap abban lenni,gondolom elég nagy kihívás nektek,főleg nyáron.Ami a harisnyát illeti valóban fehér pamutot viselnek a legtöbb néptáncegyüttesben.Régebben a bordázottat hordták,de sajnos régóta nem kapható ilyen,ezért a simafelületűt veszik fel.Végül is fehér,és pamut az is.Valamikor az édesanyám is járt táncolni,volt egy táncegyüttes,és ő azt mondta meg kellett szokni a ruha viselését,akármilyen meleg volt nyáron.
2012. máj. 25. 14:17
14/14 rejtőke válasza:
Igen, a harisnya a legkevesebb. nekünk mondjuk nem pamut kellett, hanem nejlon testszínű. Na, meg persze 3 alsószoknya, egy felsőszoknya, egy kötény (ami már igazán semmi) , egy vastag blúz, meg egy bársony mellény. a vállkendős táncoktól eddig megkíméltek :) ja, meg esetleg csizma is. Amúgy nekünk is azt mondták, hogy megszokod. És így is lett. mondom, az a legkevesebb. meg én komfortosabban érzem magam, ha harisnya van rajtam, mert a pendelyig úgyis fölrepül forgásnál minden:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!