Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozó tippek a melegben?

Alapozó tippek a melegben?

Figyelt kérdés
Ha melegebb van már pirosodik az arcom és nagyon melegem van, de szeretném ha szép egyenletes színe lenne az arcomnak. Tudnátok olyan alapozót ajánlani ami alatt nem "gyulladok" meg? Valami pici, olcsó is megteszi, ha jó és beválik. Előre is köszi szépen!
2011. ápr. 4. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
hát ne használj alapozót csak pudert
2011. ápr. 4. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
erre én is kíváncsi lennék :)
2011. ápr. 5. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
na meg önmagában a púder kevés,az kb csak az alapozóra kerülő matt hatás :D
2011. ápr. 5. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én szerintem a Max Factor Xperience nagyon jó!:)

T vonalba pedig egy kis púder!:)

De, ha nagyon piros lesz az arcod lehet nem is nagyon kéne alapozót használnod!!:/

Nekem pl nem csúnya az arcom,de még is azt mondom, hogy egy kis alapozó kell...múltkor kipróbáltam egy arcpakolást..és azóta nem is nagyon alapozoztam magam...mert igen bevált!:)

Sima natúr joghurttal bekened az arcod rajta hagyod 20 percet és lemosod!:) Persze ezt mondjuk jó megcsinálni hetente 1-2x..:)

2011. ápr. 5. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!