Megéri úgy csinálnom köldök piercinget, h gyógy fülbevalót kicsit kiégetek betadinnal /fertőtlenítő/ bekenem a köldöknél és úgy szúrom át? Vagy van jobb ötletetek, és h ne gyulladjon be meg semmi!
jobb ötlet: menj szalonba és csináltasd ott meg, mert ebből jó nem sülhet ki.
szúrtam én is otthon magamnak piercinget is és fülbevalót is, sőt még másnak is, de ezt a fajta piercinget nem ajánlatos otthon szúrni. sokkal nagyobb az esély a kilökődésre, még ha szalonban szúrják akkor is előfordulhat.
egy ajak piercinget, vagy más effélét könnyű megcsinálni, de a köldök az nem éppen könnyű, és rendkívül fájdalmas is. szánj rá 6000ft legalább, a szalon biztonságosabb.
Nálunk vidéki nagyvárosban 8000Ft. Budapesten úgy tudom van olcsóbban is. Érdeklődni kell.
Egyébként nyáron nem érdemes csináltatni (gondolj a strandra és az izzadásra... könnyebben begyullad és akkor nem élvezheted a nyarat)
Őszre meg összespórolod az árát zsebpénzből, vagy elmész nyári munkára. (attól függ hány éves vagy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!